A Liverpool edzőközpontjában építettek valamit, aminek Szoboszlai és három csapattársa nagyon örül

2024. augusztus 21. 19:29

Mo Salah, Ternt Alexander-Arnold és Kostas Tsimikas ezentúl valószínűleg az eddiginél is többet lóg majd együtt a magyar labdarúgóval.

2024. augusztus 21. 19:29
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai (L) celebrates after scoring his team first goal during the English League Cup quarter-final football match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, north west England on December 20, 2023.

Nyitókép: Oli Scarff / AFP

A Liverpool labdarúgói körében az elmúlt évben egyre kedveltetbb lett az élénkítő hatású Mate-tea fogyasztása – természetesen az argentin Alexis Mac Allisternek köszönhetően, aki országa nemzeti italát népszerűsítette köztük (Szoboszlai Dominiknak például egy hagyományos Mate-fogyasztáshoz készített tökedénnyel és a hozzá tartozó szívósszerkezettel kedveskedett). 

Ezt is ajánljuk a témában

Az argentin labdarúgó ajándéka telitalálat volt, Szoboszlai is megszerette a Matét, amit az uruguay-i Darwin Núnez is szíevessen fogyaszt. A labdarúgók azonban természetesen a kávét is nagyon szeretik, épp ezért valószínűleg örömmel tölti el őket a hír, hogy a Liverpool edzőközpontjában egy új kávézót építettek – számolt be az empireofthekop nevű szurkolói oldal. 

Különösen Mo Salah, Szoboszlai, Trent Alexander-Arnold és Kostas Tsimikas lehet boldog, hiszen ők korábban is előszeretettel kávéztak együtt. 

Márpedig, ahogy James Pearce, a The Athleticen megjelent cikkében cikkében szerepel, Salah nélkülözhetetlen a Liverpool együttesének: „Az új korszak kezdetét Salah nagyon jól fogadta. Nemcsak az edzéseken állította fel naponta a mércét, de személyiségének erejével segített pozitív környezetet teremteni az új vezetőedzőnek, Slotnak. A személyzetet lenyűgözte vidám viselkedése és a lelkesedése, hogy támogatásával és tanácsaival segítse a csapat fiatal labdarúgóit. A Liverpool nyáron egy új kávézót épített a játékosokat szolgáló bejáratnál, hogy támogassa a talákozásaikat. Salah az egyik rendszeres vendég, de Trent Alexander-Arnold, Szoboszlai Dominik,és Kostas Tsimikas is szívesen meglátogatja a helyet”. 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pumuklik
2024. augusztus 22. 09:13
Mai napra rendelt Szoboszlai benyalás! 🤑
ekeke1
2024. augusztus 21. 19:36
"A Liverpool edzőközpontjában építettek valamit, aminek Szoboszlai és három csapattársa nagyon örül" Mit? Tetováló szalont?
machet
2024. augusztus 21. 19:33
Ennyi tökedényes f@szt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!