Kiderült, hogy miért Kerkez Milos a legrosszabb útitárs a Bournemouth-ban (VIDEÓ)

2024. augusztus 20. 11:26

A Premier League-ben szereplő klub játékosai szerint a magyar válogatott hátvéd túl hangos.

2024. augusztus 20. 11:26
null

Nyitókép: Mike Morese/MI News/NurPhoto via AFP

A Premier League-ben szereplő Bournemouth egy humoros videót tett közzé, amelyben a játékosokat arról kérdezték, hogy ki a csapatból a legrosszabb útitárs. A legtöbb válaszadó a magyar válogatott Kerkez Milost nevezte meg – olvasható az NB1.hu-n. 

Egyes futballisták azzal indokolták választásukat, hogy Kerkez túl hangos, mások pedig azt kifogásolták, hogy a 20 éves játékos rengeteget beszél.

Kerkez viszont Kluivertről nyilatkozott legrosszabb útitársként, elmondása szerint a holland folyamatosan alszik vagy sorozatot néz, így nem lehet vele beszélgetni. Adam Smith, a csapat egyik szélső hátvédje is számos szavazatot kapott Kerkez mellett.

A videó itt megtekinthető

@afcb

Which #afcb player is the worst teammate to travel with? ✈️ #premierleague #usa

♬ Zehra - Instrumental - Ultra Beats

A Bournemouth a hétvégén 1-1-es döntetlent játszott a Nottingham otthonában a Premier League nyitófordulójában, Kerkez Milos végig pályán volt. 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Király Kávéház
2024. augusztus 20. 13:14
Hajrá Kerkez !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!