Igazságtalanul támadják a lányomat – megszólalt az interszexuális bokszoló apja

2024. augusztus 03. 13:04

Imane Helif algériai ökölvívó apja arra buzdítja lányát, hogy vegyen elégtételt az őt ért méltatlan támadások miatt.

2024. augusztus 03. 13:04

Nyitókép: Amar Helif, Imane Helif apja a lányáról mutat régi fotót a mobilján 2024. augusztus 2-án Tiaret-ben  /  fotó: AFP

Erkölcstelenek, nem igazságosak a támadások – így értékelte a Imane Helif körüli olimpiai botrányt a 24 éves algériai ökölvívó apja. Amar Helif most arra buzdítja lányát, hogy hallgattassa el kritikusait, és nyerjen aranyérmet hazájának. A férfit a brit Daily Mail bulvárlap szólaltatta meg, a férfi otthonában, az észak-algériai Tiaretben elmondta: lánya lánynak született, hatéves kora óta sportol, először focizott, utána váltott a bokszra. Amar úgy vélte, 

lejáratási kísérlet zajlik a lánya ellen, nem akarják, hogy  ő legyen az olimpiai aranyérmes, és most mindent megtesznek, hogy ezzel a botránnyal megzavarják őt. 

Mint fogalmazott, Imane egy ikon lett a szűkebb pátriájában, és reményeik szerint dicsőséget szerez Algériának. Mindennek bizonyítására 

a férfi bemutatott egy 1999. május másodikai keltezésű hatósági bizonyítványt, 

amely tanúsága szerint Imane lányként született. Hámori Luca szombaton 17 óra  22 perckor lép ringbe Imane Helif ellen a párizsi olimpián.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 247 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
strz-123
2024. augusztus 03. 20:08
Annyi előnye van a történetnek,, hogy igaz ugyan néhány nő életének mukája megy a pevesbe, de legalább kiderül milyenek a balosok. Ők, mint a gyengébbek, a kiszolgáltatottak, a nők védelmezői, akik szerint egy nőt férfi nem üthet meg… ..egyrészt ők nem tudják hogy akinek XY kromoszómája van és a tesztoszteron szintje kiüti amplafont az nem lehet nő, ruha ide, makeup oda. Ennyit a balos értelmiségi fölényről. Másrészt egy interszex ember érdekében BÁRMENNYI NŐ ÉLETÉT ÉS MUNKÁJÁT BEÁLDOZZÁK. Aranyos, nem? Megvédjük a nőket, mert elnyomta őket a férfi a történelem során. Kivéve ha jön egy interszex aki férfi is, mert akkor beáldozzuk a nőt mert az aktuális balos nünüke szerint kevesebbet ér. Bármennyi nőt boldogtalanná tehetünk hogy kevés kiválasztott beteg boldog legyen. A balosokra számíthatunk, szép jövőt építenek.
letsgobrandon-2
2024. augusztus 03. 18:56
DIKK !
Kriszta67
2024. augusztus 03. 18:46
De ocsmány pali ez. Nem telik tiszta pólóra?
valerian-0
2024. augusztus 03. 17:15
Húzd a faszodra a "lányodat" Amar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!