Fa..szopó Fradi! – ezt mondta a kamerába az FTC távozott légiósa (VIDEÓ)

2024. augusztus 20. 09:45

Valószínűleg nem maradnak visszhang nélkül a IX. kerületben Roko Baturina szavai.

2024. augusztus 20. 09:45
Sal Endre
Sal Endre

Nyitókép: Roko Baturina még Fradi-mezben. Fotó: MTI/Vasvári Tamás.

A 24 éves horvát csatárt – aki jelenleg a spanyol másodosztályú Málaga játékosa – a Tik-Tokon terjedő videó tanulsága szerint arra bírták rá, hogy ismételje el: „fa..szopó Fadi!” Baturina gondolkozás nélkül visszamondta az ízléstelen kifejezést, majd egy jót nevetett rajta. Az persze a videóból nem derül ki, hogy a csatár tisztában volt-e vele, hogy mit mondott, ám évekig élt Budapesten, így találkozhatott a pályák környékén sajnos gyakran előforduló szitokszóval, ráadásul már akkor nevetett, mielőtt elismételte. A felvételt amúgy az újpest.fanatics nevű Tik-Tok csatornára töltötték fel, azzal a megjegyzéssel, hogy Baturina is újpesti! 

A videó készítője gyaníthatóan jó poénnak gondolta a felvételt, fricskának a Ferencváros felé, ám a horvát játékos mondata azért különösen visszás, mivel három éven át a Fradi játékosa volt, és bár bíztak benne, nem sokat tudott hozzá tenni a csapat játékához. 

Ritka pillanat, Baturina gólt lőtt a Fradi játékosaként. Fotó: MTI/Vajda János

Még 2020-ban nagy reményekkel érkezett a horvát Dinamo Zagrebtől az Üllői útra, ám nem tudott alapemberré válni, pedig a zöld-fehéreknél azt remélték, a horvát utánpótlás-válogatott játékos hosszú távon megoldást jelent majd csatárposzton. Nem ez történt, ezért előbb a lengyel Lech Poznan csapatához adták kölcsönbe, de ott sem váltotta meg a világot és így került aztán Mariborba, majd a spanyol másodosztályú Racing Santanderhez. A Fradinál Szerhij Rebrov, Peter Ströger és Sztanyiszlav Csercseszov is bizalmat adott a játékosnak, ám egyiküknél sem vált alapemberré, ennek ellenére magyar bajnoknak mondhatja magát. Pedig

Baturina, mielőtt a Fradihoz igazolt, azt nyilatkozta, örül, hogy aláírhatta a szerződését a magyar nagycsapatnál, mivel tudja, milyen komoly története van a klubnak és mindez arra ösztönzi, hogy még jobb játékossá váljon. 

A zöld-fehérekre nézve bántó videón amúgy Baturina már a spanyol másodosztályú Málaga mezében nyilatkozott, ahová idén nyáron szerződött. A Fradi–Újpest rivalizálás jegyében készült videó nem sokkal azután jelent meg a közösségi oldalon, hogy a szombati Fradi–Újpest magyar bajnokin valaki zöld füstbombát helyezett el a vendégszektorban, majd távirányítással hozta működésbe. A poénosnak gondolt akció után már a rendőrségi is vizsgálódik. Baturina szavainak ilyen következménye biztosan nem lesz, de sokaknál kivághatja a biztosítékot…



 

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ANémeth
2024. augusztus 21. 11:42
Érdekes, hogy mindenki a Fradi szív hiányát emlegeti a légiósokkal kapcsolatban. Emlékszem amikor még a Jenner ráérzett erre, akkor mindenki támadta, hogy "mit tudhat Ő erről?". "csak megjátsza magát". Ő nem okozott csalódást a Fradinak, mégis nem kívánatos személy lett. El kellene dönteni, hogy mit is várunk el a légiósoktól,és az szerint szerződtetni őket.
zsolt196969
2024. augusztus 21. 07:02
Talán magyar fiatal fiúkat Kellene alkalmazni. Van egy csomó akadémia. Ja azok pénzmosok A Csamyi mondta az nb1 maffia. Az
Hyazinth
2024. augusztus 20. 16:03 Szerkesztve
...
gilou-au-clavier
2024. augusztus 20. 12:28
Ez hülyeség. Szerintem nem faszszopó, inkább négerszopó, BLM, afromagyar. Még térdepelni se szoktak, igazán nem érdemli meg az ilyen jelzőket ez az igazi magyar BLM-csapat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!