Előreléptek a világranglistán férfi teniszezőink

2024. augusztus 19. 17:05

Marozsán Fábián egy, Fucsovics Márton pedig öt hellyel lépett feljebb.

2024. augusztus 19. 17:05
16 July 2024, Hamburg: Tennis: ATP-Tour, Hamburg, Men, Singles, 1st round, Marozsan (Hungary) - Rune (Denmark), Tennis Stadium Am Rothenbaum, Fabian Marozsan in action.

Nyitókép: Marcus Brandt / DPA / DPA Picture alliance via AFP

Két magyar teniszjátékos, Marozsán Fábián és Fucsovics Márton egyaránt előrelépett a férfi teniszezők világranglistáján. Az ATP honlapja szerint a múlt héten Cincinnatiben nyolcaddöntős 

Marozsán egy helyet javítva 49., míg Fucsovics öt pozíciót előreugorva 79. a rangsorban

 – áll a Nemzeti Sport cikkében.

A jelenlegi legjobb két magyar teniszező az év utolsó Grand Slam-tornájának, a US Opennek a felvezetéseként egyformán a Winston-Salemben zajló tornán szerepel ezen a héten. Fucsovics már vasárnap pályára lépett az első fordulóban, és bejutott a 32 közé, míg Marozsán kilencedikként erőnyerő volt az első körben. A világrangsort továbbra is az olasz Jannik Sinner vezeti a párizsi olimpia bajnoka, a szerb Novak Djokovics és a spanyol Carlos Alcaraz előtt.
 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2024. szeptember 03. 20:38
A magyar válogatottban, Magyarországért nem hajlandók teniszezni, de én örüljek, hogy 1 meg 5 helyet léptek előre...? Le vannak szarva részemről !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!