Ancelotti a kezeibe temette fejét Mbappé miatt – olyan történt az idős mesterrel, ami eddig soha

2024. augusztus 19. 06:08

Nagy meglepetésre a Real Madrid nem tudott nyerni a spanyol bajnokság nyitófordulójában. A francia sztárjátékos aligha ilyen bemutatkozásról álmodott.

2024. augusztus 19. 06:08
RCD Mallorca v Real Madrid CF - La Liga EA Sports

Nyitókép: Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Az Európai Szuperkupa elhódítása után lejátszotta az első bajnoki mérkőzését is a Real Madrid az új idényben, nagy meglepetésre azonban a Vinícius, Mbappé, Rodrygo, Bellingham támadó négyessel felálló Királyi Gárda nem tudott győzedelmeskedni a Mallorca otthonában – írja az Origo Sport

A vasárnap esti mérkőzés 13. percében megszerezte a vezetést a Real, Rodrygo pazar góljának köszönhetően, de a második félidő elején a Mallorca egy szöglet után kiegyenlített. A hajrában nagy nyomás alá helyezte riválisát a Madrid, de újabb gól már nem született, így maradt az 1-1-es döntetlen.

Kylian Mbappé a Sofa Score értékelése alapján 7,5 pontot kapott a vasárnap esti teljesítményére, azonban azt hozzá kell tenni, hogy a francia sztárjátékos nem ilyen bemutatkozásra számított a spanyol bajnokságban, mivel megoldásai eredménytelenek voltak. Carlo Ancelottival először fordult elő a Real Madrid padján, hogy nem tudta megnyerni az első fordulós mérkőzését. 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperX
2024. augusztus 19. 11:15
A sok bunkó blanco meg a cerkóf majmok egy csapatban...
rugbista
2024. augusztus 19. 07:17
A "Fehéreknek" 7 játékosa volt fekete. Vagy 8?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!