Cristiano Ronaldo nagy hibát követett el, majd a pályán gúnyolta csapattársait (VIDEÓ)

2024. augusztus 18. 14:47

A portugál világklasszis gólt szerzett, az al-Nasszr mégis elveszítette a szaúdi szuperkupát.

2024. augusztus 18. 14:47

Nyitókép: AFP

Elbukta a szaúdi labdarúgó-szuperkupa döntőjét Cristiano Ronaldo csapata, az al-Nasszr. A portugál világklasszis gólt szerzett ugyan az al-Hilal elleni meccsen, az ellenfél részéről azonban hárman is – köztük a két szerb válogatott labdarúgó, Szergej Milinkovics-Szavics és Alekszandar Mitrovics – is gólt szereztek, Ronaldóék pedig erre nem tudtak egyenlíteni. 

Nem csoda, hogy a győzelemért mindig mindenre kész portugál most is mérges és csalódott volt, és a dühét jelen esetben a csapattársain vezette le – pontosabban látványosan kigúnyolta őket a közönség előtt, az imitálva, hogy alszanak. Persze jogosan gondolhatta, hogy a góljával ő megette a magáét a győzelemért, pedig a meccs előtt ő is elkövetett egy olyan „hibát”, amelyre a labdarúgásban nem nagyon látni példát – de erről majd később, nézzük előbb Ronaldo gúnyolódását!

Szóval Ronaldo lehet, hogy kissé óvatlan volt a meccsre érkezéskor – a stadionba lépve ugyanis megérintette a kiállított szuperkupát. Az ilyesmi nagyon szokatlan a labdarúgásban, bevett szokás ugyanis, hogy a játékosok babonás módon kerülik, hogy hozzáérjenek egy trófeához, mielőtt megnyerik, mert félnek, hogy ellenkező esetben nem lesz az övék. Ebben persze az hisz, aki akar, de Ronaldo példája mindenesetre igazolni látszik a hiedelmet. 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. augusztus 18. 21:21
Hess alak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!