Áradozik a brit sajtó Szoboszlairól, az elemzők elájultak a legutóbbi mérkőzésen nyújtott teljesítményétől

2024. augusztus 26. 06:51

Az elemzők szerint a magyar válogatott játékos kulcsszerepet tölthet be a Liverpoolnál Arne Slot irányítása alatt.

2024. augusztus 26. 06:51
null

Nyitókép: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

Szoboszlai Dominik teljesítménye és hozzáállása számos elismerést kapott a Brentford elleni vasárnapi győzelem után. Az elemzők szerint a magyar válogatott játékos kulcsszerepet tölthet be a Liverpoolnál Arne Slot irányítása alatt. A holland edző ezen a mérkőzésen debütált tétmeccsen az Anfielden, ahol a szurkolók észrevehették, miben különbözik elődjétől, Jürgen Klopptól. Slot nemcsak egy viccet elejtett a mérkőzés után, hanem volt egy kisebb összetűzése is Trent Alexander-Arnolddal – írta meg a Sportal.

Bár a találkozó 2-0-s győzelemmel zárult, a holland edző Klopp szokásaival ellentétben nem rohant be a pályára, hogy köszöntse játékosait, hanem rövid ideig a kispadon maradt. A közönség végső skandálására sem reagált különösebben, csak visszafogott integetéssel és hüvelykujjának felmutatásával üdvözölte a nézőket, mielőtt az öltözőbe vonult.

A mérkőzés után, az üres stadionban, Slot a Sky Sports értékelő műsorában humoros oldalát is megmutatta, amikor Jamie Carragher beszédét félbeszakítva megjegyezte: „Figyel bárki valaha is arra, amit mond?” Érdemes megjegyezni, hogy Carragher a mérkőzés után éppen Szoboszlai Dominik szerepét emelte ki, és dicsérte Slotot, mivel szerinte kiválóan kezeli a magyar játékost.

A Mirror öt, a mérkőzéssel kapcsolatos érdekesség között kiemelte Szoboszlai Dominik szerepét is, aki szerintük a második liverpooli gól előtt agresszívan szerzett labdát

 „Egy éve ilyenkor a Liverpool szurkolói szerelembe estek Szoboszlai Dominik gyorsasága iránt, és magassága, valamint atletikussága miatt már akkor az új Gerrardként emlegették” – kezdődött az elemzés. Bár Szoboszlai játéka később sérülések és fáradtság miatt visszaesett, most úgy tűnik, Slotnál ismét kulcsszerep vár rá. „Rengeteget dolgozik, lelkes, és ha így folytatja, mozgalmas idénye lesz.”

A liverpool.com szintén Szoboszlai hozzáállását dicsérte:

Néhányszor eladta a labdát, ám azonnal utánament, és visszaszerezte. Még dolgoznia kell azon, hogy visszanyerje korábbi élességét, de a Brentford elleni teljesítménye újabb lépés volt a jó irányba.”

Az oldal továbbá megemlítette, hogy Trent Alexander-Arnold egyre jobb hármast alkot Szoboszlaival és Mohamed Szalahhal.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
horvathlaszlo
2024. augusztus 27. 13:45
Szerencsére úgy tudok dislike-olni minden egyes Szoboszlais hírt, hogy mellé reklámblokkolókat használok, így 100 százalék, hogy nem járulok ahhoz hozzá, hogy a Mandiner szerkesztősége pénzt keressen Szoboszlai nevének a szándékos lejáratásával. Az ilyen semmi cikkeknek nem lehet más az oka, mintsem a kattintások alkalmával felugró reklámokból származó bevétel. Csak úgy tudjuk megvédeni Szoboszlait az ilyen aljas lejáratási szándékoktól, ha reklámblokkolóval nem járulunk hozzá a Mandiner lap ilyen aljas pénzkeresetéhez. Reklámblokkolókat le tudtok ti is tölteni, ha beírjátok a keresőbe: Adblock Plus Ne engedjük, hogy a Mandiner szerkesztősége egy silány bulvártermékké silányítsa le Szoboszlai nevét!
gekk
2024. augusztus 27. 13:15
Megint egy nyomorult felszopó iromány. Ostobáknak pont ez kell. Hogy a dagadt kolostormalac továbbra is vigyorogva nyalogathassa a száját.
Szürke Testvérek
2024. augusztus 26. 15:55
"Az elemzők elájultak" A cikkíró drogos? Szobi jó volt, de ez gusztustalan túlzás. Már a sportból is eltűntek az igazi újságírók ...
deniel
2024. augusztus 26. 13:14
Valójában ha valaki csak őt figyelte végig a mérkőzés folyamán akkor azt láthatta amit valójában tud semmit vagy is nagyon keveset amúgy a Liverpool sem volt elkápráztató .mindenkinek sokat kell javulnia.mi lesz komoly meccsek esetén..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!