Rendkívüli!

Minden külföldi útját lemondta Orbán Viktor

A tenger biztos tisztább, mint a Szajna – meggyógyultak, és már Mallorcán nyaralnak szerelmes olimpikonjaink

2024. augusztus 20. 20:05

Fábián Bettina és párja, a bronzérmes Betlehem Dávid csodás helyen tölti megérdemelt pihenőidejét.

2024. augusztus 20. 20:05
Betlehem Dávid, olimpiai bronzérmes és fábián Bettina olimpiai ötödik helyezett nyílt vízi úszóink

Nyitókép: Magyar Úszó Szövetség

Meggyógyult a párizsi olimpiai játékokon a Szajna mocskos vizétől megbetegedett Fábián Bettina és párja, Betlehem Dávid. A két ifjú magyar olimpikon végre elkezdhette jól megérdemelt pihenését az ötkarikás játékokat követően, ahol mindketten csodálatos eredményt értek el. Fábián Bettina a 10 kilométeres nyílt vízi úszásban ötödik helyezett lett, míg Betlehem Dávid ugyanebben a számban, barátja, az idei olimpiai bajnok Rasovszky Kristóf mellett bronzérmesként ünnepelhetett a dobogón

A mindössze 20 éves úszó emellett a medencés úszásban is rajthoz állt, és 1500 méteres gyorsúszásban óriási meglepetésre mindössze 1 századdal lemaradva a dobogóról negyedik helyezést ért el

Ezt is ajánljuk a témában

Az ifjú olimpikonokról az úszószövetség osztott meg két fényképet a Facebookon. A szervezet a bejegyzésben úgy fogalmazott, „A Szajna hősei Mallorcán pihennek Fábián Betti és Betlehem Dávid végre nyaralhat picit – kiheverték a nyíltvízi úszóviadal utóhatásait, így olimpiai bronzérmesünk és szerelme, a női viadal 5. helyezettje Mallorca szigetén tölt el néhány (minden szempontból) felhőtlen napot. És nem, nem úszták körbe a szigetet!”.  

 

 

– írta bejegyzésében a szövetség.

 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2024. augusztus 21. 18:24
SSAJNA'... a szajjna vize SZAROS-----de izibe...már victor húúgó is megirta...hogy máán' vagy 300 éve belévezetik a város húgyát-mocskát.
Ergit
2024. augusztus 21. 06:49
Szégyen a Magyar Úszó Szövetségre nézve, hogy engedték úszóinkat a sz@ros Szajnában úszni!!!! Ki tudja, hosszú távon milyen következményei lesznek a szervezetre a fekáliás víz lenyelése??!!!
Chekke-Faint
2024. augusztus 21. 05:53
Gratula De, ha azt a tál kaját benyomják akkor kétszeres gratula.
anegy_
2024. augusztus 20. 23:56
Ez az!!!! Egy férfi és egy nő (bombázó) alkot egy párt. Hatalmas gratuláció, köszönet és hála a csodálatos helytállásért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!