A Fradi edzője kiadta az ukázt: Kíméletlennek kell lennünk!

2024. augusztus 13. 14:01

Ismert: a Ferencváros a BL-selejtezőkör 3. fordulója első mérkőzés 2-0-s vereséget szenvedett a dán Midtjylland otthonában. Mi kell a továbbjutáshoz? Többek között ezt is elárulta a magyar rekordbajnok vezetőedzője.

2024. augusztus 13. 14:01
Pascal JANSEN

A visszavágó előtti sajtótájékoztatón a Ferencváros holland mestere elárulta:

„Még csak a párharc felénél járunk, ma jön a második félidő, és két gól kell ahhoz, hogy visszajöjjünk a párharcba. Ezt a feladatot meg kell oldani hazai pályán. Kielemeztük a dániai meccset, ahol tudtunk hozni egy erős félidőt, csak éppen a helyzetkihasználással akadtak problémák. Tudjuk, hogy ezen a szinten nem lesz egy meccsen hat-hét ziccered, jó, ha kettő-három adódik, azokat viszont kíméletlenül be kell lőni. Tudjuk, min kell az első mérkőzéshez képest változtatnunk. Számtalanszor átbeszéltük, mit csináltunk rosszul. A walesi bajnok ellen megmutattuk, hogy képesek vagyunk a lendületes, gólerős játékra. 

Minden egyes szurkolóra hatalmas szükségünk van,

 itt kell lenniük a stadionban, hogy plusz erőt adjanak nekünk! Akiben ott dobog a Fradi-szív, annak kedd este itt a helye!” 

BUKSA, Adam; DIBUSZ Dénes
Az első mérkőzésen többször is hibázott a Fradi-védelem, a visszvágón maximális koncentrációra van szükség! Fotó: MTI/EPA/Ritzau/Claus Fisker

A Midtjylland szakvezetője, Thomas Thomasberg a kétgólos előny birtokában természetesen optimistán várja a találkozót:

„Tisztában vagyunk vele, hogy egy nagyon kemény ellenfél ellen kell játszanunk. Jó eredmény a hazai pályán elért 2-0, de még van hátra kilencven perc a párharcból. Megvan a saját stílusunk, amelyet ezen a meccsen sem szeretnénk feladni.

 Tudjuk, hogy a Ferencvárosnak muszáj támadnia, ezt pedig ki akarjuk használni. 

Az, hogy előnyben vagyunk, reméljük, nem befolyásolja a játékosaink teljesítményét, az biztos, hogy nem akarunk ráülni az előnyünkre. Ha mégis hátrányba kerülnénk, azt akarom látni, hogy bátor támadófocit játszunk. Nemzetközi szinten maximálisan fel kell készülni minden körülményre. Tudom, hogy milyen hangulat szokott lenni itt a Groupama Arénában. Remélem, ez is hozzájárul ahhoz, hogy jó futballt játsszunk! Kizárólag a taktikára fókuszálok, nem foglalkozom az időjárással, hiszen a hőséggel a Ferencváros játékosainak is meg kell küzdeniük”

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. augusztus 14. 06:32 Szerkesztve
Kibaszott kímeletlen volt a nigger majom banda! A saját drukkereivel. Ismét. Szart se érnek!
tintapaca
2024. augusztus 13. 16:55
Ahogy népiesen mondják disznóöléskor: most válik el a szar a májától! A BL-alsóban vitézkedő dán csapat is jobb, mint a pénzzel és külföldiekkel kitömött Fradi. Kubatov és az Orosz nevű a külföldi edzőkre esküsznek. Lelkük rajta.
Czápa
2024. augusztus 13. 15:02
4-1-re nyerünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!