Válogatott futballisták szurkolnak a Hungaroringen – nyilatkoztak a Mandinernek

2024. július 20. 15:24

Gulácsi Péter és Juhász Roland is körbejárta a 39. Formula–1-es Magyar Nagydíj boxutcáját, és elárulták, kinek drukkolnak vasárnap.

2024. július 20. 15:24

Nyitókép: Kiss B. László/Mandiner

Ahogy a világ összes F1-es pályája, így a mogyoródi is vonzza a helyi és külföldi hírességeket a Grand Prix során. Az idei Magyar Nagydíjra egykori és mai válogatott futballisták is kilátogattak. Az MTK, az Anderlecht és a Fehérvár korábbi játékosa, a 41 éves Juhász Roland egy barátjával jött ki szombaton a Hungaroringre. A volt labdarúgó elárulta, nem először jár a versenyen, többször is látta már élőben a hazai futamot. Az utóbbi években azonban csak az időmérőkre szokott kijönni, az idei futamon sem lesz ott, a vasárnapot a családjával tölti a Balatonon.

A McLaren pilótájának, Lando Norrisnak szurkolok, elég jól ment a szombati szabadedzésen, és nagyon bízom benne, hogy a vasárnapi futamon is első lesz. 

Meg van benne és az autójában az erő, hogy behúzza ezt a versenyt” – mondta Juhász lapunknak.

Juhász Roland a 39. Magyar Nagydíj szombati napján a hungaroringi paddockban
Fotó: Kiss B. László/Mandiner

A magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter a feleségével ment ki a Hungaroringre a Red Bull Racing vendégeként. A német RB Leipzig futballistáját és nejét körbevezették a világbajnok istálló boxában is, sok mindent megmutattak nekik.

„Először vagyok a Hungaroringen a paddockban. Szeretem a Formula–1-et, de a meccseink a legtöbb esetben ütköznek a futamokkal, ezért ritkán jutok el egy-egy pályára. Szerencsére most kaptunk egy kis pihenőt az Eb után, így el tudtam jönni a hazai versenyre. Amúgy egyszer voltam már a feleségemmel Monacóban, egyszer pedig a focicsapattal Spielbergben az Osztrák Nagydíjon. 

Mivel egy családba tartozunk, természetesen a Red Bullnak szurkolok.

 Max Verstappennek nagyon kellene holnap a győzelem, hogy egy kicsit megnyugodjon és növelje az előnyét az üldözőivel szemben. Szerintem sikerülhet Maxnek győznie nálunk. Úgy tervezem, hogy a vasárnapi futamon is itt leszünk, de könnyen lehet, hogy nem tudom megvárni a végét, mert hétfőn már edzésünk lesz Lipcsében, tehát időben vissza kell indulnunk” – nyilatkozta a Mandinernek az RB Leipzig első számú kapusa.

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!