Takarékos olimpia: tartsa benn a vizeletét! (VIDEÓ)

2024. július 25. 17:58

A házigazda franciák már a mínusz egyedik napon kiérdemeltek egy egyest szervezésből.

2024. július 25. 17:58
null
P. Fülöp Gábor

Nyitókép: Mandiner/P. Fülöp Gábor

***

Jó előre letették a nagy esküt a szervezők a környezetvédelmi szempontból is különleges és elkötelezett olimpia mellett. Az ökológia lábnyom csökkentésének számos módja létezik a megtermelt energiával való takarékoskodástól a felesleges hulladék „termelésének” minimalizálásáig. Most már azt is tudjuk, hogy a rafinált franciák azt is kifundálták: az ötkarikás játékokon kevesebb lesz a „megtermelt” szennyvíz mennyisége is. A közel nyolcezer néző befogadására alkalmas 6-os számú pavilonban, amely a csoportkörben a női-és a férfi kézilabdatorna otthona, egész egyszerűen elfelejtették biztosítani a nézők számára az illemhelyeket. Pontosabban épített nincsen, egy-egy sarokban egy-két mobil vécé áll a drukkerek rendelkezésére. Nem csoda tehát, hogy kígyózó sorok várnak bebocsáttatásra, s miközben idegeskednek, lemaradnak a lényegről: a játékról, az olimpiáról.

Persze, lehet, hogy mi tudatlanok nem értjük, csupán arról van szó: fogyasszanak kevesebbet, ne termeljenek szemetet! Szennyvizet meg pláne, elég nagy bajban van így is a Szajna...

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­­k­­­e­­­l­­d­­ ­a­­­ ­­s­z­­e­­­x­­i­­­ ­p­u­­n­c­i­­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Patika
2024. július 26. 09:01
Ez semmi . A IX.-ik kerületi Rendfőrkapitányság WC-jéhez nincs Kézmosási lehetőség !!!! (az ÜTI szerint a koronavírus járvány miatt szüntették meg az alaphigiéniát, helyette az esetlegesen szaros kezet adagoló fertőtlenítővel kezelheted.)
Upuaut
2024. július 26. 07:20
Tudnám javasolni a műanyag palackot, ahol kevesen járnak.
Tuners
2024. július 25. 23:03
Azt a rohadt. Beugrott hogy olyan hugyszagot még soha nem éreztem életemben mint egyik montmartre-i metrómegállóban. Állítólag metró, valóságban gumikerekű villamos 🤯 A szocialista telehugyozott férfivécék ambi-purnak tűnnének amellett. Hét év után is hánynom kell tőle ha eszembe jut. Szóval franciáknak ebben nagy tapasztalatuk van, majd hugyoznak mindenhova 🤪
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!