Sztankovics elbukta az első tétmeccsét a Szpartak Moszkvával

2024. július 21. 21:56

Az előző idényben éppen hogy az orosz első osztályban maradt rivális magabiztosan verte a bajnokesélyest.

2024. július 21. 21:56
Dejan SZTANKOVICS

Nyitókép: Szpartak Moszkva/Telegram

***

Ismert: az előző szezon végén mindenkit megdöbbentett, hogy a 2-0-s vereséggel záruló, Paks elleni Magyar Kupa-döntő másnapján (annak ellenére, hogy még hátra volt az ősi rivális, Újpest FC elleni derbi) 

Dejan Sztankovics fogta magát, és teljesen váratlanul lelépett a Ferencvárostól. Pontosabban az orosz Szpartak Moszkva kivásárolta érvényes szerződéséből.

Ez nem csak a zöld-fehér szurkolókat, hanem a klub vezetőségét is megdöbbentette, más kérdés, hogy a beugró másodedző, Leandro de Almeida irányításával is összejött a lila-fehérek elleni győzelem (2-0).

SZTANKOVICS, Dejan
A Paks elleni Magyar Kupa-döntő közben Dejan Sztankovics már pontosan tudta, hogy merre veszi az irányt... Fotó: MTI/Illyés Tibor

A nyári holt idény alatt nem sok információ látott napvilágot a Szpartak felkészülésével kapcsolatban, az viszont tény, hogy Dejan Sztankovics elbukta az első tétmérkőzését a fővárosi klub kispadján: az elmúlt szezonban éppen csak bennmaradó Orenburg a Premjer Liga 1. fordulójában két légiósa, az argentin Matías Perez és a török Emircan Gürlük találataival legyőzte jóval esélyesebb riválisát.

Erre mondhatják az Üllői úton: valahol sorsszerű, hogy a nem éppen elegánsan lelépő szerb mester a moszkvai tevékenységét nem egy fényes sikerrel kezdte... 

 

 

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­k­­­e­l­­d­ ­­­a­­ ­s­­z­e­­x­­i­­ ­p­u­­­n­­c­­­i­­­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
galancza-2
2024. július 22. 12:24
Döbbenetesen primitív cikk. SZTANKOVICS teljesen korrekten, a szerződése betartásával távozott a Fraditól. Igaz, hogy hirtelen és váratlanul, de totálisan a szerződését betartva. méltóságos mandis tulajok,firkászok uraim kérlek alássan! a paksi kaszinó patkánnyal kéne foglalkoznotok. Nem SZTANKOVICCSAL van a probléma, hanem kaszinóssal és a vele egylényegű összes maffiózó,bundázó,mixelő,naplopó futballgyilkos,kretén hazai szakival.
Öreg Palóc
2024. július 22. 09:50
Remélem majd a többit is.
Egyszeriember
2024. július 22. 06:59
Minden más NB1-es csapat távozó edzőjének további sorsáról is ilyen sok cikk lesz, mint a szerbről?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!