Szoboszlai Dominik új szerepben Liverpoolban – erre senki sem számított (VIDEÓ)

2024. július 30. 21:20

A magyar középpályást is a soraiban tudó klub jelenleg az Egyesült Államokban edzőtáborozik.

2024. július 30. 21:20

Nyitókép: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

A Szoboszlai Dominikot is a soraiban tudó Liverpool jelenleg Amerikában edzőtáborozik, ahol magyar válogatott középpályás Jarell Quansah-val és Owen Beckkel vendégeskedett egy közönségtalálkozón. Szoboszlai meglepetéssel készült az eseményre, 

egy váratlan pillanatban levette pulóverét, amely alatt a Vörösök 2024–2025-ös idényben használatos idegenbeli szerelése volt

 – adta hírül a Nemzeti Sport.  

A videó és a képek alapján kiderült, hogy a klub második számú meze tiszta fekete lesz, világoskék kiegészítésekkel. 

 

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. július 31. 12:14
Köszönöm! Maradjon is így!
akkor ki
2024. július 31. 07:08
Újfent kérem a Mandiner munkatársait, a sexykitty jelenség ellen tegyenek valamit, mert szexuálisan zaklató a jelenléte!
akkor ki
2024. július 31. 07:02
Nekem elegem van a sexykitty jelenségből! Csak ennél a cikknél egymás után 4-6 másodperces ismétlődéssel több mint 90 generált komment van! Csak hogy tudjunk róla! Sexykitty ellen van megoldás, ha már a Mandiner nem tesz ellene semmit! Az internetes zaklatás esetében az elkövető az internetet használja a zaklatáshoz: ez lehet e-mail küldése, chat használata, a közösségi oldalakon keresztül küldött zaklató jellegű üzenetek hada.
akkor ki
2024. július 31. 07:01
Az internetes felületeken elkövetett zaklató jellegű bűncselekmények száma folyamatosan emelkedik, ez a bírósághoz érkezett ilyen jellegű ügyek számában is tapasztalható. Sokkal veszélyesebb elkövetési formája a zaklatásnak, amikor virtuális felületen történik, hiszen nem lehet a zaklatótól fizikailag eltávolodni, nem lehet csak úgy otthagyni. Emellett nincs időhöz kötve a zaklató a tevékenységében, bármelyik napszakban „ráírhat” az áldozatokra. A közösségi oldalakon továbbá bármennyi profil létrehozható és ezekről újabb és újabb üzeneteket lehet küldeni a kiszemelt áldozatnak, tehát nem elegendő az, hogy a sértett letiltja, letörli, mert utána úgynevezett álprofilról újabb üzenetet kaphat, menteni kell a bizonyítékot! Ez megtörtént többször is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!