Spanyolország helyretette a kizökkent időt... – Mandiner Lelátó 11. rész (VIDEÓ)

2024. július 15. 18:02

A spanyolok megoldották azt, ami az esélyesebb csapatoknak sokszor nem sikerül, és megnyerték az Európa-bajnokságot.

2024. július 15. 18:02
Mandiner Lelátó

Nyitókép: Mandiner grafika

Ami sokszor az esélyesebb csapatnak nem sikerül, azt nem kis nehézségek árán hozták a spanyolok: két fantasztikus akcióval kétvállra fektették a védekezésre koncentráló, és abból kontrázó Angliát. Anglia talán egy jobb edzővel nyerhetett volna, Southgate azonban nagy valószínűséggel marad szövetségi kapitány, hiszen kétszer egymás után döntőbe vezette csapatát...


 

 

 

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­k­­e­­­l­­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­p­u­n­c­­i­­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
v4nmeeg1p3psid
2024. július 15. 20:21
KÁROMLÁS! Megmondta a ChatGPT is, hogy azért estünk ki a kezdőkörben, mert kulcsfontosságú játékosaink voltak sérültek, komoly csapatokat kaptunk ellenfélnek stb. Tehát ha sérülten toltuk, akkor mi nem fél szívvel-lélekkel vagyunk leverpooliak se. Szóval mi játszunk jól. Odatettük magunkat sérülten is. Sőt, nem féltünk újabb sérüléseket gyűjteni. A legszebb sérülés Varga Barbié. Kéne ilyen díj. Arany Sebtapasz. Szerintem mi nyertünk. Ha súlyozunk.
zakar zoltán béla
2024. július 15. 20:20
Az egész egy nagy rakás var!
Búvár Kund
2024. július 15. 19:19
Teljesen egyetértek az elöttem íróval. Mivel mi is ott voltunk, nem szurkoltam más csapatnak, de EB összképe alapján nagy igazságtalanság lett volna a futball Istenétől, ha ezt az EB-t nem a spanyolok nyerik. Már az is gáz volt, hogy ilyen antifocit játszó csapatok, mint a franciák meg az angolok eljutottak addig ameddig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!