Nagy bejelentést tett a Ferencváros, szurkolók ezreit érinti

2024. július 11. 14:42

Az új szezon kezdetével elérhető az újítás a Groupama Arénában.

2024. július 11. 14:42
null

Nyitókép: Coors / Borsodi Sörgyár

Három évre szóló együttműködési megállapodást kötött a Borsodi Sörgyár és a Sportfive Hungary Kft. – adta hírül a vg.hu. A megállapodás Európában újdonság, mivel a Groupama Aréna lesz az első olyan stadion, amelynek a Coors lesz a hivatalos söre.

Idén februárban Kelet-Közép-Európában elsőként Magyarországon vált elérhetővé az amerikai Coors sör, emellett ez az első olyan kontinentális európai együttműködés, aminek értelmében a márka lett egy stadion hivatalos söre. 

Örömükre szolgál, hogy a Borsodi Sörgyárat is köszönthetik a 35-szörös magyar rekordbajnok és 24-szeres kupagyőztes férfi felnőtt futballcsapat hazai mérkőzéseinek otthont adó Groupama Aréna szponzorai között” – mondta Igaz András, a Groupama Arénát üzemeltető Sportfive Hungary vezérigazgatója. 

„Fontos megjegyezni, hogy a szezon kezdetével a sör ára nem változik, és az első mérkőzésen egy Coors sör akció is várja majd a Groupama Arénába kilátogató szurkolókat”

tette hozzá. 

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erdeymarton89
2024. július 11. 15:51
hajrá Afrika !
Reszelő Aladár
2024. július 11. 15:47
Az "amerikai" és a "jó sör" gondolatokat nehéz 1 mondatban szerepeltetni. Amúgy gratulálok, az újabb piaci szponzorhoz. A kérésem pedig annyi lenne, hogy ideje lenne a stadionokba turbó sörcsapokat telepíteni. 1 korsó 3-5 másodperc alatt megvan és akkor nem kell 20 percet sobanállni. Csak sörpultokat már látni, de a tempó ott is csapnivaló. Ennyi pénzért ezt illene 2024-re megoldani.
gyaloggos
2024. július 11. 15:14
OF COURSE INGYEN SÖR nem lesz !
billysparks
2024. július 11. 15:10
Te jó Isten! Miért nem valami sört reklámoznak a mezen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!