Kis híján tragédia a Copa América-döntő előtt, tömegbotrány vezette fel a finálét (FOTÓ+VIDEÓ)

2024. július 15. 12:34

A rendezők képtelenek voltak megfékezni a szurkolókat.

2024. július 15. 12:34

Fotó: képernyőmentés

Ahogy arról beszámoltunk, a labdarúgó Európa-bajnokság döntője után néhány órával az amerikai kontinenstorna is véget ért. A fináléban Argentína–Kolumbia találkozót rendeztek, amelyet a világbajnok csak hosszabbításban tudott megnyerni 1–0-ra Lautaro Martínez góljával.

Ezt is ajánljuk a témában

A meccs kezdése azonban késett, miután Miamiban komoly rendezői hiányosságok történtek a Hard Rock Stadionban. A kolumbiai szurkolók jegy nélkül özönlöttek a stadionba, másztak át a kerítéseken, a szervezők képtelenek voltak megfékezni a tömeget, amelyben végül kisebb verekedések is kitörtek.

A Manchester United argentin válogatott szupersztárjának, Alejandro Garnachónak a testvére, Roberto a közösségi oldalán fakadt ki a történteket látva, miután a stadionban lehetetlen állapotokat tapasztalt:

Milyen szörnyű, srácok. Még a stadionba sem mehetnek be a családok. Szégyen, ami itt ma történt. Családok és gyerekek sírtak, döbbenetes!”

– osztotta meg bejegyzését Roberto Garnacho.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugbista
2024. július 15. 16:42
Itt rendezik nemsokára a vb-t!
Box Hill
2024. július 15. 13:43
Az amerikaiak elnököt lőni tudnak, eseményt szervezni nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!