Argentína megvédte a címét, a világbajnok ünnepel – és a könnyező Messiért aggódik (VIDEÓ)

2024. július 15. 08:32

A Copa América fináléjában a címvédő hosszabbítás után verte a Kolumbiát. A győztes gólt a 112. percben szerezte meg Lautaro Martínez.

2024. július 15. 08:32

Fotó: Miguel Rodriguez/Anadolu via AFP

A labdarúgó Európa-bajnokság döntője után néhány órával az amerikai kontinenstorna is véget ért. A fináléban Argentína–Kolumbia találkozót rendeztek, a világbajnok ezen a meccsen búcsúztatta a válogatottól visszavonuló Angel Di Mariát, aki szeretett volna győzelemmel elköszönni a nemzeti meztől.

A szurkolóknak azonban már jóval a lefújás előtt párás lett a tekintetük, amikor a 66. percben Lionel Messit sérülés miatt elveszítették.

A felvételek tanúsága szerint a nyolcszoros aranylabdás klasszisnak jókora duzzanat éktelenkedett a bokáján.

A címvédő és regnáló világbajnok végül túllépett minden nehézségen, Lautaro Martínez 112. percben szerzett góljával hosszabbítás után 1–0-ra győzött, és ismét felült a kontinens trónjára!

A 2021-es siker után megvédték címüket az argentinok, és a 2022-es világbajnoki trófea után ismét magasba lökhettek egy serleget!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!