Keményedik a BL: a walesiek után már komoly ellenfél várhat a Fradira

2024. július 22. 21:32

Sorsoltak az európai labdarúgó kupasorozatokban. Az is megvan, ki lesz a magyar bajnok ellenfele, ha nem bírna a The New Saints FC-vel.

2024. július 22. 21:32

Fotó: fradi.hu

A hetek óta tartó felkészülési időszak után a Ferencváros labdarúgócsapata kedden este a walesi TNS ellen végre elkezdi első BL-selejtezős párharcát, az Európai Labdarúgó Szövetség, az UEFA pedig már a nyoni székházában a következő kör sorsolását is elkészítette.

Ez alapján, ha a Fradi továbbjut az andorrai Santa Coloma vagy a dán Midtjylland csapata lesz a következő ellenfele. Annak a párharcnak a győztese fogadhatja az otthonában a zöld-fehéreket a BL-selejtező harmadik fordulójának első meccsén.

Mint ismert, amennyiben a Ferencváros továbbjut, biztos, hogy ebben a szezonban is az egyik európai kupa főtábláján lesz érdekelt (zsinórban hatodszor is), hiszen legrosszabb esetben is a Konferencia-ligában folytathatja majd!

Amennyiben viszont búcsúzik a BL-től, akkor ciprusi vagy moldovai ellenféllel találkozik az Európa-liga selejtezőjének harmadik körében. A zöld-fehérek az APOEL és a Petrocub párharcának továbbjutójával játszanának, ha elveszítik a walesi The New Saints elleni párharcot.

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogy arról beszámoltunk, mindezek tudatában a legrosszabbkor jött a hír, hogy a Groupama Aréna gyepszőnyegének állapota nem ideális. A klub honlapjának beszámolója szerint az elmúlt héten érkezett nagy mennyiségű csapadék következtében a fű megfertőződött, barna foltosság látható rajta.

A szakembereknek sikerült megállítaniuk a gombás fertőzést, így nem lesz akadálya a keddi BL-selejtezőnek, de a teljes gyógyulás még heteket vesz igénybe.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­­k­e­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­e­­x­­­i­­ ­­p­u­­n­­c­­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
cicologus
2024. július 22. 21:46
nem elég nagy falat a walesi bajnok??????a tavalyi bálnavadász-birkapásztor vegyes ,kiöregedett norvég 4.ligás játékossal kiegészülve megalázta a fradit.jobb lesz visszavenni az arcból.fessék feketére a Dibuszt,mert kilóg a sorből
billysparks
2024. július 22. 21:34
Azért ez nem az a Fradi, amelyiket anno a Mutyiland kivert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!