Katalin hercegnő ellopta a show-t Wimbledonban, a világ legdrágább sporteseményén!

2024. július 15. 14:03

Angliában is egy spanyol nyert – Carlos Alcarazé a Grand Slam-trófea.

2024. július 15. 14:03

Fotó: Andrew Parsons/POOL/AFP

Egészen megdöbbentő részletekre derült fény a vasárnap befejeződött wimbledoni Grand Slam-torna kapcsán. A világhírű angliai teniszviadal a történelem legdrágább sporteseményévé vált,

minden sportágat figyelembe véve ugyanis ez volt az első olyan esemény, amelyre a legolcsóbb belépők árai meghaladták a 10 ezer dolláros határt!

– jelentette be a TickPick jegyértékesítő iroda.

A meccset egyébként a spanyol Carlos Alcaraz három szett alatt (6:2, 6:2, 7:6) lerendezte a szerb Novak Djokovics ellen. A 21 éves hispán tehetség pályafutása negyedik Grand Slam-tornáját nyerte, ebből a másodikat Wimbledonban, Djokovics pedig zsinórban második döntőjét bukta el az angliai GS-tornán.

A gigászok csatáján mégis Katalin hercegnő lopta el a show-t, aki az utóbbi időben kemoterápiás kezelése miatt ritkán jelenik meg nyilvános eseményen; ezúttal azonban kivételt tett, hogy átadhassa a győztesnek járó trófeát. A szenvedélyes teniszrajongó Katalint, kislánya, Sarolta hercegnő társaságában ujjongva fogadta a közönség a lelátón – a megjelenését hatalmas ováció kísérte, olykor el is terelte a figyelmet a rangos találkozóról.

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­k­­e­­­l­­­d­­ ­a­ ­s­­­z­e­­x­­i­­ ­p­u­n­­­c­i­­m­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Málaga21
2024. július 15. 21:12
Amelyik köcsög még egyszer lemeri írni, hogy "ellopta a showt", azt letiltom. Ugyanez vonatkozik a "felrobbantotta az internetet"-re is. Faszért tanultatok újságírónak, ha csak ilyen százszor elsütött közhelyeket vagytok képesek kiizzadni magatokból.
nagymacska44
2024. július 15. 15:20
Olyan sokat gondolkoztam azon, hogy mit érezhetnek azok a rákkezelésen áteső nők akik azt látják, hogy Katalin milyen gyönyörű még így is, miközben ők csontra fogynak, enni nem tudnak és elvesztik a hajukat. Nyilván látják, hogy olyan kezelések is vannak amik emberhez méltó állapotban tartanak még ilyen súlyos esetben is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!