Káosz az Eb-n: komoly bajba került a holland válogatott az elődöntő előtt

2024. július 10. 13:59

Vonattal mentek volna a meccs helyszínére, oda sem értek volna.

2024. július 10. 13:59
null

Nyitókép: Koen van Weel / ANP MAG / ANP via AFP

Kötelező lett volna a holland válogatottnak az Eb-elődöntő előtt sajtótájékoztatót tartania, azonban lemaradt erről Ronald Koeman szövetségi kapitány és Nathan Aké, a csapat középhátvédje. A probléma gyökere, hogy a szerdai elődöntő előtt gondok adódtak a németországi vonatközlekedéssel, a holland válogatott pedig pont vonaton akarta megtenni a wolfsburgi központjuk és a meccs helyszínéül szolgáló Dortmund közötti távolságot. 

A közlekedési káosz miatt az UEFA megengedő volt és törölte az amúgy kötelező sajtótájékoztatót.

A hollandok még kedden este Dortmundba akartak érni, ám a vasúti közlekedés összeomlása miatt a labdarúgóknak és a szakmai stábnak rögtönözniük kellett, így vonat helyett repülővel utaztak. A csapat végül Braunschweigből szállt fel nem sokkal este 20 óra után. 


 


 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
v4nmeeg1p3psid
2024. július 11. 00:23
Tisztán látszik, hogy Karácsony a hibás. Lásd: Videón, ahogy két versenyzőket szállító kocsi karambolozik az atlétikai világbajnokságon - Mandiner
v4nmeeg1p3psid
2024. július 11. 00:18
Akkor ez olyan, mint a budapesti atlétikai VB. Tanulnak tőlünk. Na, haladás.
holger78
2024. július 10. 20:21
A szokásos hazug címadás, semmilyen bajba nem kerültek a hollandok, legfeljebb vasút helyett repülővel utaztak Dortmundra, hát ez aztán a kibaszott nagy tragédia.
billysparks
2024. július 10. 17:57
Ez nem a német vasút hibája. Amióta az Unió a KÖFI-t erőlteti, azóta az ezeket használó országokban " elesett" a vasút. Nem volt jó az a rendszer, ami több mint 100 évig működött. Hála a yogállami nemkorrupt cékenek, mint a Siemens és az Alcatel...Magyarországon is haldokolnak a KÖFI vonalak és még nincs vége
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!