Íme a balhé részletei: ezért mondta le a válogatottságot a Fradi kulcsfigurája

2024. július 13. 17:18

A közösségi médiában derült ki minden.

2024. július 13. 17:18

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Határozatlan időre lemondta a válogatottságot a Ferencváros futballistája, Adama Traoré. A Fradi mali támadója több csapattársával együtt bojkottálja a nemzeti csapatban való szereplését, ami válaszlépés arra, hogy a szövetség kizárta az együttesből a jobb körülmények érdekében a hangját felemelő Hamari Traorét – írja a Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja, hogy az ügy előzménye az volt, hogy a spanyol Real Sociedadban szereplő Hamari Traoré a közösségi médiában kritizálta a válogatottnál uralkodó körülményeket.

Kijelentései miatt a szövetség vezetői szerették volna kérdőre vonni őt, viszont mivel a játékos nem jelent meg a találkozón, ezért végül ideiglenesen kizárták őt a válogatottból.

A mali játékosok Hamari kizárása miatt válaszlépésként egységes üzenetet tettek közzé a közösségi médiában, amelyben határozatlan időre lemondták a szereplésüket a nemzeti csapatban. A Fradi játékosa is megosztotta a bejegyzést.

„A nemzeti csapat játékosai nevében jelezzük, hogy az összes korábbi döntésünket közösen hoztuk meg, nem pedig Hamari Traoré egy személyben.

Ezt szem előtt tartva tájékoztatjuk a szövetséget, hogy lemondjuk a válogatottságot, amíg az eltiltást nem oldják fel”

– fogalmaztak a közleményben.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rasdi1
2024. július 13. 21:14
Ő dolguk. Ez miért hír? Egyébként nevetséges dolog egy profi csapatnak a "FERENCVÁROSI Torna Club" néven szerepelnie, amikor lényegében semmi köze a "névadó" Ferencvároshoz. Egy pénzügyi "befektető csoport" tulajdona, amelyik születési és lakóhelytől független "befektetési értéktárgyként" funkcionáló játékosokat "foglalkoztat".
szintetikus
2024. július 13. 20:24
Nem lehet könnyű fradistáknak lenni. A négereket egyszerre utálják és szopizzák. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!