Így fogadta Mohamed Szalah a visszatérő Szoboszlai Dominikot (VIDEÓ)

2024. július 17. 11:46

Az egyiptomi klasszis labdarúgó mosolyogva, viccelődve köszöntötte magyar csapattársát.

2024. július 17. 11:46
Liverpool v Nottingham Forest - Premier League - Anfield

Nyitókép: Peter Byrne/PA Images

 

Nem épp kellemes emlékekkel tért vissza Liverpoolba Szoboszlai Dominik a nyári futball Európa-bajnokság után. Mint köztudott, a magyar válogatott a harmadik helyen végzett a csoportjában Németország és Svájc mögött, és végül nem jutott tovább a nyolcaddöntőbe. A torna után a válogatott csapatkapitánya kapott egy kis plusz pihenőt, de a napokban már visszatért Liverpoolba, és jelentkezett a Premier League-csapat edzésein. A gyakorláson ott volt Mohamed Szalah is, akinek a jövője állítólag kétséges volt a klubnál. Szó volt arról, hogy az egyiptomi klasszis nem marad a Vörösöknél, a nyáron távozik valamelyik közel-kelezi klubhoz. Ám ő úgy döntött, marad, és a következő bajnokságban is segíteni akar a Poolnak, hogy újabb trófeákat nyerjen a csapat.

A Liverpool minapi edzéséről videót közölt a klub a közösségi oldalán. Látszik, ahogy Szalah vigyorogva, viccelődve fogadja Szobót. A feltöltött anyag nem a legjobb hangminőségű, de azt ki lehet venni, hogy Szalah füléig érő mosollyal a száján azt mondja a nyáron kinevezett vezetőedzőnek, a holland Arne Slotnak Szoboszlaira mutatva, hogy: 

„Én vele akarok futni”.

Bizonyára így is lett, ám a sprintverseny végeredményéről nem érkezett hír.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­r­­­t­é­­k­e­l­­d­­ ­­­a­­ ­­s­­z­­e­­­x­i­­ ­­p­­­u­­n­c­i­­­m­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
llnnhegyi
2024. július 17. 14:28
Hihető, hogy Szalah szerelmes!-:)))
szintetikus
2024. július 17. 12:38
Akkor köszöntött az EB egyik legnagyobb alibisét és eldicsekedett vele domi, hogy bekerült a legrosszabbak csapatába. Utána meg Mekka felé fordultak :D
Expert0418
2024. július 17. 12:36
Ehelyett az évek óta tartó Szoboszlai rovat helyett nem lehet most már valami mandiner szépét elindítani ahol NŐK szerepelnek mint a régi szép időkben? Jöhetne Bódy lakatlansziget Szilvi vagy bárki, de miért kell folyton egy aberrált homokos főszerkesztő miatt ezt a fickót nézni? A " Takarodj gyurcsányhoz!!4 " kommentek között ingyen iphone 17-et sorsolunk ki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!