Gyermekei előtt provokálta a közönséget minden idők egyik legjobb teniszezője

2024. július 09. 15:11

Novak Djokovic nem fogta vissza magát, de egy szép gesztust is tett.

2024. július 09. 15:11
London, 2024. július 2.
A szerb Novak Djokovic, miután gyõzött a cseh Vit Kopriva ellen a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének elsõ fordulójában Londonban 2024. július 2-án.

Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Novak Djokovics 6:3, 6:4, 6:2-re legyőzte a dán Holger Runét a wimbledoni nyílt tenisztorna nyolcaddöntőjében. A rövidre sikerült mérkőzés azonban nem a játék miatt marad emlékezetes, hanem azért, mert a világ legsikeresebb teniszezője – akinek a gyermekei is a helyszínen tekintették meg a mérkőzést – elkezdte hergelni a közönséget – számolt be a Nemzeti Sport és a Magyar Nemzet.  

„Mindazoknak, akik úgy döntöttek, nem tisztelik a játékost – jelen esetben engem – azt üzenem: »jóóó éjszakát!«”

 – mondta Novak Djokovics a Holger Rune ellen hétfőn sima három szettben megnyert nyolcaddöntőt követően. Angolul egész pontosan így hangzott a mondat vége: „Goood night!”. Mindezzel arra utalt, hogy a közönség úgy szurkolt Runénak, hogy elnyújtott u-betűvel skantálták a nevét, ami Djokovic szerint úgy hangzott, mintha őt pfujolták volna. 

„Ezt nem fogadom el. Tudom, hogy Runénak szurkoltak, de ez egyben ürügy is volt a pfujolásra. Több mint húsz éve vagyok a szakmában, hidd el, az összes trükköt ismerem, tudom, miként működik ez.

 De ez rendben van, én a tiszteletteljes emberekre fókuszálok, akik kifizették a jegyet, és azért jöttek ide, hogy élvezzék a teniszt és értékelik a játékosok erőfeszítését. Ennél sokkal ellenségesebb környezetben is játszottam már. Srácok, érinthetetlen vagyok!” – fogalmazott Djokovics. 

A világklasszis egy szép gesztussal is kedveskedett hegedülni tanuló kislányának, Tara-nak, íme!

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­k­­­e­­l­d­­­ ­­a­ ­­s­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­­­u­n­c­­­i­­­m­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Bunyevac1964
2024. július 09. 22:21
Idemo Nole !
MaBaker
2024. július 09. 20:10
Nem az "egyik legnagyobb" hanem a valaha volt legnagyobb teniszező Novax!
google-2
2024. július 09. 18:04
Sokan vannak/vagyunk melletted is. Hajrá, Djoko! Csak azért is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!