Fölfoghatatlan: videón, ahogyan egy biztonsági ember okoz sérülést a spanyol csapatkapitánynak! Oda a döntő?

2024. július 10. 08:23

Alvaro Morata lemaradhat az Eb-döntőről, de Bl-győztes klubhoz szerződhet!

2024. július 10. 08:23
null

Nyitókép: TikTok

 

Sosem látott eset történt a spanyol-francia után! Ahogy megírtuk, a labdarúgó Európa-bajnokság keddi müncheni elődöntőjében az ibériaiak 2-1-re megverték Franciaországot. A mérkőzést követő ünneplés közben azonban 

elképesztő dolog történt: egy túlbuzgó biztonsági ember elcsúszott Álvaro Morata, a spanyolok csapatkapitánya-csatára mellett,

 olyan szerencsétlenül, hogy sérülést okozott a focistának! 

Oda az Eb-döntő? 

A helyzetet még kellemetlenebbé teszi, hogy a sérülést okozó ember a spanyol biztonsági csapat tagja, akinek a helyszínre érkezése olyan vehemensnek tűnt, mintha szándékosan csúszott volna a mit sem sejtő Morata lábaira.

A nem mindennapi esetet itt nézheti meg:

@optussport

A member of Spain’s security team wipes out Alvaro Morata and he limps off the field 🤕 Imagine if he misses the final because of it. #EURO2024 #OptusSport

♬ original sound - Optus Sport

Morata az Eb után klubot válthat, spanyol és olasz sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli AC Milanban folytathatja pályafutását az Atlético Madrid csatára. A La Gazetta dello Sport szerint a korábbi Juventus játékos három éves szerződést köt a milánói klubbal. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­É­­r­t­é­k­­­e­­l­­d­­ ­a­­ ­­s­z­­e­­­x­i­­ ­p­­u­n­­­c­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
romanes-eunt-domus
2024. július 10. 09:55
Azért ez nem az igazi. Gurulni kellett volna három teljes fordulatot, aztán fetrengeni.
Zolotarjov
2024. július 10. 09:30
Túlbuzgó idióta..
2024. július 10. 08:42 Szerkesztve
Bocs de tegnap este engem is megcsípett egy szúnyo, úgyhogy itthon maradok- T i ezt hogyan írnátok meg. Hatalmass eddig iseretlen szándékú vérszívó lény szedte áldozatát tegnapi szürkületben Budapesten. A Központi Vértranszfúziós állomás felajánlotta segítségét az orvul megtámadott és vérveszteséget szenvedett szerencsátlen embernek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!