Ez a magyar válogatottnak is jó hír: felnőttként is akarja a magyar kapust a Barcelona

2024. július 25. 10:03

A katalán klub utánpótlásában nevelkedett játékossal komolyan számolnának, meg is történtek az első lépések.

2024. július 25. 10:03
Rayo Vallecano v FC Barcelona - LaLiga EA Sports
Szabó Levente

Nyitókép: JOSE BRETON / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Yaakobishvili Áront szeretné megtartani a Barcelona, az egyeztetések pedig már el is kezdődtek a játékos és a klub között – adta hírül az m4sport.hu.

A 18 esztendős magyar kapus a Barcelona U19-es csapatának tagja, az előző szezonban a bajnoki mérkőzések mellett öt alkalommal védett az Ifjúsági Bajnokok Ligájában is, de a nevével találkozhattunk már a felnőtt csapat keretében is. 2023 őszén írtunk arról, hogy a játékos szerepel a Guardian által összeállított 60 legtehetségesebb 17 éves labdarúgójának listáján. 

Yaakobishvili Áron eddigi teljesítményével elégedettek a klubnál, mert a La Masia Report beszámolója szerint azonos a felek akarata, így elkezdődhetnek a tárgyalások a magyar utánpótlás-válogatott futballista szerződésének meghosszabbításáról.

A hálóőr jelenlegi szerződése 2025 júniusában lejár, azonban a portál szerint a Barca további évekre magához láncolná a kiválóságot.  

Yaakobishvili Áron édesanyja magyar, édesapja pedig Grúziában született, a fiatal tehetség izraeli útlevéllel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy több lehetőség közül választhat, ami a válogatottságot illeti. A kapus azonban korábban jelezte, hogy mindenképpen a magyar nemzeti tizenegy tagja akar lenni. Testvére, Antal a Girona profi labdarúgója, és már be is mutatkozott az klub első csapatában.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­­r­t­é­­k­e­­l­­d­­­ ­­­a­ ­­­s­z­­­e­­x­­i­­­ ­p­u­n­­­c­­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!