Egymásnak esett Rabiot és Yamal!

2024. július 09. 13:54

A Juventus középpályása „bekóstolta” a Barcelona ifjú csillagát, aki nem késett a frappáns válasszal!

2024. július 09. 13:54
YAMAL, Lamine; MIKAUTADZE, Georgesz
Vámos Tamás

Nyitókép: Lamine Yamalt (balra) már eddig is nehezen tartották az ellenfelek Fotó: MTI/AP Darko Vojinovics

***

Mint arról a nap folyamán a Mandiner is beszámolt, a Spanyolország – Franciaország Eb-elődöntő előtt számos dicséret és kritika is elhangzott a résztvevők között, sőt a sajtó sem maradt ki az adok-kapokból.

A leglátványosabb szócsatát Adrian Rabiot és Lamine Yamal vívta; a perpatvart a Juve légiósa kezdte, aki emígyen állította pellengérre Lamine Yamalt:

„Képes arra, hogy a kvalitásaival klubszinten és a válogatottban is meghatározó legyen. Egy elődöntőt azonban mindig bonyolult dolog menedzselni, de rajtunk múlik, hogy nyomást gyakoroljunk rá, ne hagyjuk, hogy elkényelmesedjen, és megmutassuk neki, hogy ha a döntőben akar játszani, többet kell tennie, mint amit eddig tett.” 

Nos, Yamal nem is késett sokat a válasszal. A héten a 17. születésnapját ünneplő ifjonc a közösségi oldalán meglepően éretten és kis iróniával reagált ellenfele kritikájára:

„Mozogj némán és csak akkor beszélj, ha sakk-mattot adtál”

 

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­É­r­t­é­­­k­­­e­­­l­­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­z­­e­­­x­i­ ­­­p­­u­n­c­­i­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
blondibarbi
2024. július 09. 23:54
És a sakk-matt bekövetkezett, a néger válogatott pedig mehet vissza Afrikába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!