Ezért gyanúsítják szexuális erőszakkal Kylian Mbappét?

2024. október 16. 10:05

A válogatott mérkőzéseit könnyebb sérülés miatt kihagyó világsztár természetesen felháborodottan utasítja vissza a vádakat.

2024. október 16. 10:05
null

Nyitókép: TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP

A Mbappé-sztori miatt Didier Deschamps-nak már Budapesten is magyarázkodnia kellett. A Bozsik Arénában rendezték az Izrael – Franciaország NL-találkozót, és a meccs előtti sajtótájékoztatón a francia újságírók nekiesestek a szövetségi kapitánynak, mivel a szakember a támadó egy korábbi sérülésére hivatkozva nem hívta be őt a keretbe, annak ellenére, hogy a gólzsák a Real Madrid utolsó két tétmeccsén, a Lille elleni BL-találkozón és a Villarreal elleni bajnokin csereként már pályára lépett. Deschamps így magyarázta a döntését:

„Tudomásul kell venni, hogy a klubok a munkáltatók, és nem a szövetségek fizetik a játékosokat. 

A klubok mindig is hatalommal rendelkeztek, és a feszített programmal magyarázzák a kéréseiket és a döntéseiket. Ez a helyzet nemcsak Mbappéval és a Real Madriddal áll fenn, több játékost és egyesületet érint.

Hogy ez jó-e a válogatottaknak? Nem, de még rosszabb döntés lenne, ha konfliktust generálnék a játékosaim klubjaival. Én döntöttem úgy, hogy ezúttal nem hívom be, mert akárhogy is nézzük, továbbra sincs százszázalékos állapotban”

A Le Bleu eredményességét nem befolyásolta ugyan első számú világsztárjuk hiánya – Kolo Muaniék Izraelt magabiztosan, 4-1-re verték, sőt Belgiumban is győzni tudtak (2-1) – ám Kylian Mbappé így is a lapok címldalára került. Kiderült ugyanis, hogy amíg a francia válogatott a Nemzetek Ligájában tüsténkedett, Mbappé – éppen a budapesti találkozó időpontjában – Stockholmban egy zártkörű partin vett részt.

Egy a buliban szintén résztvevő hölgy szexuális erőszakkal vádolta meg a francia válogatott támadót,

ráadásul az állítólagos áldozat az Aftonbladet szerint még orvosi ellátásban is részesült.

Kylian Mbappé felháborodottan kommentálta a történteket, és X-oldalán egyértelműen összefüggésbe hozta azzal, hogy 55 millió eurós, ki nem fizetett bére miatt vitában áll korábbi klubjával, a Paris Saint-Germainnel, és az ezzel kapcsolatos tárgyalásra éppen a szexuális erőszakkal kapcsolatos vád másnapján kerül sor...

      

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-29
2024. október 16. 12:24
Mbappe nem a szívem csücske, de nem hülye s folyvást testőr vigyáz rá, pont az ilyen vádak lehetősége miatt is! Az ügy vagy egy prosti pénzvágyának vagy a PSG aknamunkájának az eredménye.
Same
2024. október 16. 12:01
Aki kurvának áll ne csodálkozzon ha meb*sszák…. Privát buli… Dubajozni a lányok is csak fotozásra modelkedni járnak… Ha a dagadt arab sejk megkívánja megbassza, nincs mese… Pénz akkor is jár ha dugják akkor is ha nem Volt pár magyar celeb is dubajozni.. Moln Aniko és sokan mások
Reszelő Aladár
2024. október 16. 11:27
Lassan MP lesz az egyetlen a Földön, aki simán megúszat egy #metoo balhét. Illetve akár többet is. Ennyire fontos Dr Miniszterelnök eltávolítása.
74bro
2024. október 16. 10:50
Svédországban, ha szexelni akarsz egy hölggyel, először is írásos beleegyezést kell kérni, ügyvéden keresztül, mert már a nyílt megszólítás szexuális zaklatásként értelmezhető. Persze a nő aktus közben is meggondolhatja magát, ezért aztán nyolc tanú - a nyolc Skandináviában elismert nemet képviselve - jelenléte szükségletes, akik a bizonyosság végett videófelvételt készítenek. A felvételt negyven évig megőrzik, mert ha időközben változnak a törvények, a férfi visszamenőleg is elítélhető. Jártam Svédországban, ha egy bombanő átmegy egy férfiakkal teli zárt helységben, a férfiak észre sem veszik. Ez ám a jólneveltség. Vagy túl sok a csúnya nő a törvényhozásban, ki tudja...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!