Bogdán Ádám: Southgate elfáradt, egy friss emberrel megnyerhetik a világbajnoki címet is az angolok

2024. július 16. 22:03

Az egykori válogatott kapus a Nemzeti Sportrádiónak beszélt az angol szövetségi kapitány lemondásáról.

2024. július 16. 22:03
Bogdán Ádám kapus a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban 2021. május 21-én.

Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

A Nemzeti Sportrádió Bogdán Ádámmal a magyar labdarúgó-válogatott egykori kapusával készített interjút, amelyben Gareth Southgate angol szövetségi kapitány lemondásáról kérdezték a Liverpoolban és a Bolton Wanderersben is megfordult labdarúgót. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Meglepett, hogy egy ilyen Eb-szereplés után Gareth Southgate lemondott, bár az előző torna óta ez az ezüst nem fejlődés. Bármennyire is magasan van a léc, lehetett sejteni, hogy ha az angol válogatott nem nyeri meg a Eb-t, akkor ez az utolsó tornája lesz. 

Ez a munkakör iszonyú sokat kíván egy embertől, óriási nyomás alatt kellett dolgoznia.” – fogalmazott a kapus, aki hivatalosan még nem fejezte be az aktív játékot.

Bogdán Ádám szerint Southgate-nek olyan emberi és szakmai kvalitásai vannak, amelyek nemcsak a pályán, hanem azon kívül is megmutatkoznak. Az összképet nézve úgy látja azonban, hogy az angol edző egy kicsi elfáradt, és a nagy áttörést nem tudta véghez vinni. Végül egy elsőre talán meglepő gondolattal zárta szavait: „Egy frissebb, új emberrel elérhetik azt az eredményt, amire talán még ők sem számítanak: hogy világbajnoki címet nyernek.”.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­­k­­e­­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­s­­z­­e­­­x­i­ ­p­u­­­n­c­i­­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
akkor ki
2024. július 17. 08:41
Ja, csak gondolod. Nem szutgét szaladgált fogalmatlanul a pályán. Ekkora nevek mögött kellene lenni önszervezési tudásnak is. Ha nincs edzőbá ezeknek a világsztároknak akkor lennie kell taktikának. Nulla az a csapat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!