Ádám Martin már ma aláírhat új csapatához!

2024. július 19. 08:15

A magyar válogatott támadója szinte biztosan a görög bajnokságban folytatja karrierjét.

2024. július 19. 08:15
Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 1: Group A Hungary v Switzerland
Szabó Levente

Nyitókép: KIRILL KUDRYAVTSEV / AFP

Ádám Martin a görög elsőosztályban szereplő Aszterasz Tripoliszhoz igazol – adta hírül az arcadiaportal.gr. A portál úgy tudja, hogy az Ulszan HD-tól távozó 29 éves csatár akár már pénteken aláírhatja szerződését új csapatával, miután átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon. 

A cikk hozzáteszi, hogy Ádámot az anyagiakon felül meggyőzte a klub projektje, illetve a Milan Rastavac vezetőedző által neki kínált szerepkör.

A válogatott támadó 2022 nyarán igazolt a Paksi FC-től a dél-koreai élvonalban szereplő Ulszanhoz, ahol 67 tétmeccsen 24 gólt lőtt és 9 asszisztot adott, továbbá két bajnoki címnek is aktív részese volt és az ázsiai Bajnokok Ligájában is szerepelt, az Eb-t követően azonban közös megegyezéssel szerződést bontottak. 

Az előző idényben az Aszterasz a görög bajnokság nyolcadik helyén végzett, a Transfermarkt becslése alapján a klub keretének két legértékesebb játékosa holtversenyben két spanyol labdarúgó, Pepe Castaño és Xesc Regis egyaránt 800-800 ezer euróval. Ádám piaci értékét szintén 800 ezer euróra becsüli az oldal, így a magyar csatár csatlakozna a csapat legdrágább futballistáihoz. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­­k­­e­­l­­d­ ­­a­ ­­­s­­­z­­e­­­x­i­ ­p­­u­n­­c­­­i­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!