„A mi szótárunkban a fáradtság szó nem szerepel!” – magabiztosan nyilatkozott a Fradi vezetőedzője a keddi remek győzelem után

2024. július 23. 22:56

A látványos diadallal debütáló Pascal Jansen elsőként a Fradi-szurkolókat méltatta, és természetesen a játékosait is megdicsérte.

2024. július 23. 22:56
JANSEN, Pascal

Nyitókép: Volt ok az örömre! Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

***

 

„Agresszívan játszottunk, nagyon szép gólokat szereztünk. Természetesen 

az ötgólös előny számunkra megfelelő, de a továbbjutás még nem dőlt el. 

– értékelt a The New Saints magabiztos, 5-0-s legyőzésével látványos diadallal debütáló Pascal Jansen. A kapitány elsőként a Fradi-szurkolókat méltatta, majd természetesen a játékosait is dicsérte. Mint fogalmazott: „a szünetben is arra hívtam fel a figyelmet, hogy kicsit türelmesebben kell játszanunk. Bevallhatjuk: az ellenfél is szerezhetett volna gólokat – szerencsére ez nem következett be. A további mérkőzéseken is ezt az intenzitást várom el, hiszen a mi szótárunkban az a szó nem szerepel, hogy fáradtság...”

DIBUSZ Dénes
Dibusz Dénes szokás szerint minden labdán rajta volt! Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A csapatkapitány, Dibusz Dénes elsőként a tavalyi rémálmot elevenítette fel:

– Tanultunk a Klaskvík elleni blokkból, másrészt azért is játszottunk kellő magabiztossággal, mert a felkészülés alatt nagyon jó munkát végeztünk, az utóbbi években talán a legszínvonalasabbat! A sikert annak is köszönhetjük, hogy pontosan tudtuk, mit szeretnénk a pályán, és hogy mi kell ahhoz, hogy mi domináljunk. Nagyon fontos volt, hogy bekapott gól nélkül hoztuk le a találkozót, ehhez az is kellett, hogy az új játékosokkal is megfelelő volt a kommunikáció. Lényeges, hogy hamar gólt tudtunk szerezni, ennek is köszönhető a nagy gólarányú győzelem. 

A legnagyobb motiváció: újra neifutunk a Bajnokok Ligája csoportkörének, és bízom benne, hogy egy nagyon szép szezon elé nézünk! 

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2024. július 24. 10:57
Igazi orvbánsiker a foci utánpótlás szereplése az NB I-ben. Ugye Hasimódú nincsenek túlfizetett zsoldosok a hazai foci és egyéb csapatokban?
zakar zoltán béla
2024. július 24. 09:03
1 magyar + 10 másik. Nem érdekel.
bolgar-tehen
2024. július 24. 08:49
Azért én láttam a sok rossz átadást is, és még azt is, hogy a védelem sehol sem volt, amikor az amatőr csapat csatárja abszolút gólhelyzetbe került!
machet
2024. július 24. 07:22
Na ja.Csak várd ki a végét f@szikám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!