Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Sztankovics üzent még egy utolsót a Ferencvárosnak

2024. június 21. 12:14

Ahogy arról beszámoltunk, Sztankovics helyét a Ferencvárosnál az a Pascal Jensen vette át, aki korábban Kerkez Milos edzője is volt az AZ Alkmaarnál.

2024. június 21. 12:14
null

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A Szpartak Moszkva hivatalos honlapja készített egy hosszabb interjút Dejan Sztankoviccsal, a Ferencváros előző vezetőedzőjével. A szerb edző elmondta, miért hagyta ott a budapesti klubot. 

„Ferencváros előtt áll a Bajnokok Ligája, miért döntött úgy, hogy elfogadja a Spartak ajánlatát?” – tette fel a kérdést Dejan Sztankovicsnak az orosz klub sajtója

Az életben döntéseket kell hozni. Erre fel kell készülni, mert elmehet melletted a vonat. Egy bizonyos ponton vagy elfogadod a kihívást, vagy nem. Én elfogadtam.

A Ferencvárosnál minden rendben volt, és hálás vagyok a klubnak, hogy megadta a lehetőséget. Teljesen átadtam magam. Megnyertük a bajnokságot, a klub bejutott a Bajnokok Ligájába... Azonban elfogadtam egy nagy kihívást. Nem lesz könnyű, de semmi sem lehetetlen” – válaszolta a szakembert.

Arra, hogy hogy jellemezné magát edzőként, a következőket mondta. „Közvetlen, őszinte. Ez a két tulajdonság fontos. Mert kezelni kell a nehéz helyzeteket, az öltözőt, a nagy neveket. Meg kell értened, hogy most egy 30 milliós rajongótáborral rendelkező klubot edzel. Tehát a fő gondolatom az, hogy őszinte és közvetlen legyek. Dolgozzunk keményen és adjunk bele mindent” – vélekedett Sztankovics.

Ahogy arról beszámoltunk, Sztankovics helyét a Ferencvárosnál az a Pascal Jensen vette át, aki korábban Kerkez Milos edzője is volt az AZ Alkmaarnál. 

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2024. június 21. 18:24
Milyen kihívás? A ruszkik csak saját magukkal mecselhetnek. Nemzetközi szerepléstől el vannak tiltva.....
zakar zoltán béla
2024. június 21. 15:37
+"FRADI"
zakar zoltán béla
2024. június 21. 15:37
Soros is hasonlókat mondott 1998-ban/ CBS.
gyaloggos
2024. június 21. 12:51
MÉG 1, azaz egy, egészen pontosan EGYETLEN olyan véleményt nem olvastam, melyben valaki SAJNÁLATÁT fejezte ki Sztankovics távozása miatt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!