Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Még a németek is a mieink meccsére voltak kíváncsiak

2024. június 15. 14:19

Nem lehetett a feketepiacon sem jegyet kapni a Magyarország–Svájc futballmeccsre a találkozó napján Kölnben.

2024. június 15. 14:19
Kiss B. László

Nyitókép: Mandiner/P. Fülöp Gábor

 

Egy helyi (meg talán több ezer másik is) német szurkoló szerette volna élőben látni a németországi labdarúgó Európa-bajnokság második mérkőzését. Már kora délelőtt kiment a központra a Dóm térre egy „Jegyet veszek!” táblával, ám nem járt sikerrel. A kölni fiatalember a Mandinernek elárulta, maximum 200 eurót adott volna a belépőért, de órák óta senki sem ment oda hozzá, senki nem akarta szabadulni jó pénzért a jegyétől.

„Nekem mindegy, ki nyer, csak jussak be valahogy, s a stadionból nézhessem végig a mérkőzést” 

– mondta lapunknak. A drukker aztán átment a Neumarktra, de ott sem járt sikerrel.

Amúgy lapunk munkatársai sehol sem láttak üzéreket vagy olyan szurkolót, akinek volt felesleges jegye, sem Köln belvárosában, sem a stadion körül. Tehát, aki arra bazírozott, hogy a helyszínen még belépőhöz juthat, akár felárral is, az nem járt jól, potyára utazott a helyszínre, s maradt neki a szurkolói zónában vagy valamelyik helyi kocsmában a meccsnézés.
 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bastyaelvtars
2024. június 15. 16:22
Semmilyen meccsre nem lehet jegyez kapni a mérkőzés napján idióták Mikor hétfőn megvettem a skót magyarra a jegyeket már akkor csak 14 db eladó jegy volt! Két héttel a meccs előtt! Ne hagyjátok már hogy hulyitsen a propaganda
Dixtroy
2024. június 15. 15:49
Hú de szar volt, a múltat idéző ötlettelen elrúgom a labdát a gacibe.. ez ellenfélnek. 0-2. Remélem második félidőben valamit mutatnak.
zsocc44
2024. június 15. 14:49
Bizony a kölniek “need ticket” ős-teuton szó kapcsolattal keresik a jegyet… ahogy el is mondta, neki mindegy ki játszik, csak a stadionban nézhesse. Tehát a cím ismét sikeres “valóság görbítés”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!