Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Landolt a csapat: így fogadták Szoboszlaiékat Németországban (VIDEÓ)

2024. június 11. 06:56

A magyar vallogatott megérkezett Németországba, ahol már várták őket a rajongók.

2024. június 11. 06:56
null

Nyitókép forrása: Az m4sportofficial Instagram-oldala

A magyar vallogatott megérkezett Németországba, ahol már várták őket a rajongók, hogy aláírásokat kérhessenek. A közös fotók természetesen most sem maradhattak el. A magyar válogatott felkészülési mérkőzéseket fog játszani Németországban.

Az M4 Sport bejegyzését itt tekintheti meg:

***
 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­k­­e­l­­d­ ­­­a­­­ ­­s­­z­­e­­x­­­i­ ­­­p­­u­n­c­­i­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Átoperált Kiscsoportos
2024. június 11. 08:20
Balekszandra azonnal lépjen vissza az Aranylábúak javára! "Idén 2346 önkormányzat nyert el támogatást szociális célú tüzelőanyag vásárlásához – mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium önkormányzati államtitkára az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában. "A tüzelőanyagot az emberekhez az önkormányzatoknak kell eljuttatniuk február 15-ig." (MTI) Túl azon, h büszke az államtitkár arra ami szegénységi bizonyítvány, az dátum is zseniális ... tél végére odaér az a fa. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Átoperált Kiscsoportos
2024. június 11. 08:18
A kenyér és a cirkusz összege állandó. (Kopátsy) Ha egy ország nagyobb eredményeket ér el a sportban, mint az életszínvonal emelésében, ott a cirkusz fontosabb lett, mint a kenyér. (Kopátsy) Ostoba Cigánytamponok! Ti is kaptatok vissza nem fizetendő, milliárdos állami támogatásokat? A Wembleyben ti is jó helyről néztétek a BEK döntőt? Jó volt a kiszolgálás a ti magángépeteken is? Nektek hogy tetszett a királyi lakosztály? Visszamentek még oda? Nyáron most is jachttal mentek a Cannesi Filmfesztiválra? Itthon nektek is rendelkezésetekre áll néhány helikoptert? Ti is sok milliárdos osztalékot vettetek fel? Benneteket is kihúz évente párszor az állam a szarból, mint a fatolvaj vőgyereket? Mikortól kell magyarPutrisztánban rubellel fizetni?
ujujuj
2024. június 11. 07:59
"A magyar válogatott felkészülési mérkőzéseket fog játszani Németországban." Én eddig úgy tudtam, hogy EB-mérkőzéseket, de ki a faszom vagyok én, hogy kijavítsak egy újságírásipari szakmunkást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!