Erre cserélte a sorsdöntő magyar-skót meccsre szóló jegyét az egyik szurkoló

2024. június 20. 14:46

Az egyik élelmes drukker azonnal lecsapott a kínálkozó alkalomra.

2024. június 20. 14:46

Nyitókép: EWAN BOOTMAN / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Egy Amerikában élő skót nyolc üveg Buckfastra cserélte a skót-magyar mérkőzésre szóló jegyét – írja az Edinburgh Live.

Jamie McGeechan a Facebookon keresztül ajánlotta fel, hogy elcseréli a jegyét a vasárnapi stuttgarti mérkőzésre.

A zenész azzal indokolta a döntését, hogy egy üveg Buckfastot keres, mivel az italt saját bevallása szerint „nehéz beszerezni” az Egyesült Államokban.

A 39 éves Martin Szpak volt az a szerencsés szurkoló, aki azonnal lecsapott Jamie jegyére, miután észrevette Jamie online bejegyzését. Martin így részt tud venni Skócia utolsó csoportmeccsén.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papamaci57
2024. június 21. 08:51
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­k­­­e­l­­d­­ ­­­a­ ­­s­­­z­­e­x­­i­­ ­­­p­u­­­n­c­­­i­­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍 Értékelem. Punnyadt volt és büdös. Nem érte meg azt az egy tányér bablevest, amit adtam érte.
papamaci57
2024. június 21. 08:49
"A Buckfast Tonic Wine egy koffeintartalmú alkoholos ital, amely koffeinnel dúsított szeszezett borból áll, és eredetileg az angliai Devonban található Buckfast Abbey szerzetesei készítettek." jó szar lehet
nagymester-b-2
2024. június 20. 18:13
Papírforma szerint mi vagyunk esélyesebbek. Éppen annyival eredményesebb a magyar válogatott a skótnál, mint amennyivel Svájc jobb a mieinknél. Persze a papírforma csak akkor számít ha vesztünk....akkor lehet károgni. Vasárnap be kell húzni a 3 pontot, minél több góllal. Aztán reménykedni hogy beférünk még.
2024. június 20. 15:55 Szerkesztve
miért lenne sorsdöntő, - 4-ről nincs sok esélyük… nem hinném, hogy néggyel vernek minket
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!