Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Ébresztő! Hollandia ilyen jó vagy Anglia ennyire gyenge?

2024. június 11. 16:17

A legutóbb Eb-ezüstérmes angolok kikaptak Izlandtól, akiket a narancsosok jól elvertek.

2024. június 11. 16:17

Nyitókép: Marc Atkins/Getty Images


 

A pénteken rajtoló labdarúgó Európa-bajnokság egyik fő esélyesének számító Anglia 1–0-s vereséget szenvedett az Izland elleni hazai főpróbán. Harry Kane csapatkapitány szerint ez a vereség „egy szép ébresztő lehet” nekik. Az angolok utolsó edzőmérkőzésen mutatott gyenge teljesítményt követően kifütyülték Trippieréket a Wembleyben. A Bayern München csatára, aki 36 Bundesliga-gólt szerzett debütáló szezonjában a bajoroknál, azt mondta, hogy van min javítaniuk az Európa-bajnokság előtt.
„Természetesen lesz némi zúgolódás emiatt az Izland elleni vereség után, de úgy gondolom, hogy a szurkolók részéről megmaradt az optimizmus felénk. Végső soron rajtunk múlik, hogy a pályán mindent jól csináljunk. 

Mindenesetre ez egy szép ébresztő lehet mindenkinek, hogy rájöjjön, nem lesz olyan könnyű ez a torna, 

mint ahogy azt a drukkerek gondolják. Ugyanakkor reálisan nézve, akár 3–1-re vagy 4–1-re is nyerhettünk volna a helyzeteink alapján, és akkor most mindannyian nagyon boldogan mehetnénk az Eb-re” – nyilatkozta a BBC-nek Harry Kane.

Anglia június 16-án, vasárnap Gelsenkirchenben Szerbia ellen kezdi meg az Európa-bajnoki szereplését.

Azért jegyezzük meg, messze nem tartozik a legyőzhetetlen kategóriába a izlandi válogatott. Hétfőn Hollandia könnyedén, 4–0-ra megverte az észak-európai csapatot. Sokakban felmerülhet a kérdés, most akkor Hollandia ilyen jó vagy Anglia ennyire gyenge. Azért messzemenő következtetéseket nem szabad levonni az edzőmeccsekből. Írország válogatottja nem lett jobb csapat attól, hogy a múlt héten megvertek minket Dublinban, az Eb-re Szoboszlaiék utazhattak ki, s nem az írek.

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­É­r­t­­­é­k­­­e­l­­d­ ­a­­ ­­­s­z­­­e­­x­­i­ ­p­­u­­­n­­c­­­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Interista
2024. június 11. 18:01
Az angol válogatott lehet az EB legfáradtabb csapata. Ott a bajnokságban nincsenek alibi meccsek. Mindegyiken 100% pörgés. 42 bajnoki + kupák(FA, Liga kupa), nemzetközi mérkőzések. Ha a döntőbe nem is mindig jutnak be, de a legjobb 4-ig, 8-ig több csapatuk is. Ez a válogatott teljesítményének rovására mehet. Nálam a favoritok a spanyolok, olaszok, franciák. És természetesen a MAGYAR válogatott. Hajrá, Magyarország!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!