Horvátország
15:002024. június 19.
Albánia
Németország
18:002024. június 19.
Magyarország

Csipes Tamara leiskolázta a mezőnyt 500 méteren – elúszott az olimpia Kozák Danuta számára?

2024. június 06. 12:56

A győztes kajakozónő ezzel Eb-induló és olimpiai csapattag.

2024. június 06. 12:56
KOZÁK Danuta; CSIPES Tamara

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Csütörtökön folytatódott a gyorsasági kajak-kenusok szegedi felnőtt válogatója: a legnagyobb figyelem érthetően Csipes Tamara és a hatszoros olimpiai bajnok Kozák Danuta összecsapását kísérte. A délutáni program első futamát K-1 500 méteren imponáló fölénnyel nyerte meg Csipes Tamara, aki ezzel Eb-induló és olimpiai csapattag – a szövetség beszámolója szerint nem hivatalos világcsúccsal győzött!

Kozák Danuta csak a hatodik helyre lapátolta magát a döntőben, így elúszott számára a párizsi olimpia. A végső döntés a szövetségi kapitányé...

Mint megírtuk, a páros válogatóverseny első felvonását megnyerő Kozák Danuta–Csipes Tamara kettős a második megméretésen nem ül egy hajóba, miután Kozák verbális bántalmazással és a csapat szétzilálásával vádolta meg a vele együtt olimpiákat és világbajnokságot nyerő versenyzőtársa édesapját, Csipes Ferencet. Kozák a négyesből is kikerült, Csipes honvédos csapattársával, új párostársával, Gazsó Dorkával, valamint az egyesben szintén jól szerepelt Pupp Noémivel és Fojt Sárával alkot csapathajót a péntek délutáni versenyen. A négyesből ugyancsak kiszorult olimpiai bajnok, Hadvina Dóra K-1 500 méteren nem jutott be a legjobb 9 közé sem...

A női kajak egyes olimpiai válogatóverseny végeredménye
Fotó: MKKSZ/képernyőkép

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LKJK
2024. június 07. 23:02
Danuta elfelejtette kinek köszönheti többmilliós életjáradékát. Semelyik a masszázson jelen lévo nem igazolták Danuta vádaskodást. Pontosan az történt amire gondoltam Danuta nem jó csípés meg haladni akart előre. Más versenyzőket akart kipróbálni. Csak szólok a fiúknal is kéne. Nem védeni a középszintű K4 est
gyaloggos
2024. június 07. 20:33
Hát , ez így van! DANUTA hatodik lett, célfotó döntött közte és a hetedik helyezett között. PÁROSBAN már nem is ült hajóba. CSIPES 5TAMARÁÉK kettesben is nagyon jól mentek, CSIPES mind a négy versenyzője nagyszerűen teljesített. EZ van ! ETTŐL persze DANUTA maradt hatszoros olimpiai bajnok, csak hát eljött az idő a visszavonuláshoz.
rugbista
2024. június 07. 15:52
Ne ugassál már, te faszfej, Danutát rommá verte a magyar mezőny. Ráadásul remek idővel - bár kajakban nincs hivatalos világcsúcs, mert nagyon sok függ a természeti körülményektől, de az 1; 45-ös idő bombajó.
Tommaso
2024. június 07. 13:56
Az áldozatot, a világ legjobb kajakosát nem inditja a FIDESZ kinevezte szövetség Szólj igazat, s betörik a fejed. A FIDESZ támogatja az abúzust elkövetőket, moost épp Csipes Ferencet. Korábban a gyermekmolesztálókat, a pedofilokat és a ruszki háborús bűnösöket, valamint a baltás gyilkosokat és az embercsempészeket. (Ez utóbbiakból 2100-at engedett szabadon, pedig a magyar biróság börtönbüntetésre itélte őket. A FIDESZ - ahogy a jobboldal mindig - a rossz oldalon áll.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!