Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Mészöly Géza kimondta, mit gondol arról, hogy nem marasztalják Újpesten

2024. május 29. 17:01

A lilákat harmadszor irányító vezetőedző ismerősei szerint nem lett volna szabad elvállalnia a felkérést, mert csak megégni lehetett vele.

2024. május 29. 17:01
Miskolc, 2024. február 11.
Mészöly Géza, az Újpest FC vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyõri VTK - Újpest FC mérkõzésen a diósgyõri DVTK Stadionban 2024. február 11-én.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Mint arról beszámoltunk, az idény végével távozik az Újpest labdarúgóegyüttesétől a csapatot a tavaszi szezonban irányító Mészöly Géza, és információink szerint már meg is találta a klub az utódjelöltet. A tréner harmadszor dolgozott Újpesten, és búcsúzóul interjút adott a klub stábjának, amelyben beszélt a távozással kapcsolatos érzéseiről. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Kettős érzések kavarognak bennem, nyilván szomorú vagyok, hogy nem folytathatom ezt a februárban megkezdett kalandot, mely már a harmadik kinevezésem volt Újpesten – erre egyébként nagyon büszke vagyok –, de nagyon örülök, hogy megtörtént ez a pár hónap. 

Mindenki le akart beszélni arról, hogy elfogadjam ezt a felkérést, mert csak megégni lehet vele, de szeretem annyira az Újpestet, hogy ez nem lehetett szempont. 

Segíteni hívtak, ilyenkor jönni kell.” – fogalmazott Mészöly Géza. 

A tréner nagyon hálás azért, amit a szurkolóktól kapott, és úgy érzi már csak ezért megérte elvállalni a felkérést. Az elmúlt három hónap eredményei közül a DVTK elleni 7-0-s győzelemre a legbüszkébb, mert ez történelmi siker volt, de fontosnak érzi az első győzelmüket is, mert egy morálisan, erőnlétileg és lelkileg is romokban heverő öltözőt kellett pár óra alatt összerántani, és egy teljesen új felállással kellett kifutniuk a Diósgyőr otthonában.

Mészöly Géza köszönetet mondott segítőinek, Lengyel Patrik, Víg Péternek, Andrusch Józsefnek, és Varga Samunak, 

úgy érzi, mindannyian kellettek ahhoz, hogy győzzenek Miskolcon, és utána sikerüljön elindulniuk a stabil helyezések felé. A jövőjét illetően elmondta, hogy mindenképpen a futball környékén marad, az Újpestnek pedig bármikor, bármiben segít, ahogy eddig, a jövőben sem fog hezitálni, ha erről lenne szó. A távozó tréner megköszönte az Újpest FC vezetőinek, Benczédi Balázsnak és Ratatics Péternek a támogatását, és elmondta, úgy rézi, az Újpest jó kezekbe került, mindenki keményen dolgozik a klub sikeréért. 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:08
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­­k­­e­­l­­­d­ ­­a­ ­s­­­z­­e­x­­­i­­ ­­­p­­u­n­­­c­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
galancza-2
2024. május 29. 17:50
gézafijam futballgyilkos kretén, úgy mint az összes többi hazai szaki mb1-től a járási 4-ig minden korosztálynál. Nem gézafijam tartotta bent a lilákat,hanem az utolsó két csapat volt döbbenetesen sz.r.
creasy
2024. május 29. 17:41
." Az elmúlt három hónap eredményei közül a DVTK elleni 7-0-s győzelemre a legbüszkébb" Ha ezt komolyan gondolja akkor szerintem nincs miröl beszélni ezzel a figurával..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!