Még az Eb előtt távozik a Freiburgtól a magyar válogatott alapembere

2024. május 11. 17:48

A csapat már el is búcsúztatta a játékost.

2024. május 11. 17:48
August 19, 2023, PreZero Arena, Sinsheim, GER, 1st FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs SC Freiburg, DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video. in the picture Attila Szalai (Hoffenheim), Roland Sallai (Freiburg) (Photo by Hasan Bratic / Hasan Bratic / dpa Picture-Alliance via AFP)

Nyitókép: Hasan Bratic / AFP

Elbúcsúzott Szalai Attilától az SC Freiburg  – számolt be a klub utolsó, Heidenheim elleni hazai bajnokijáról a Sportal.hu. A magyar válogatott hátvédje tavaly nyáron igazolt a Fenerbachce csapatától a Bundesligában szereplő TSG Hoffenheimhez, ám az őszi idényben mindössze négy bajnokin és egy kupameccsen jutott szóhoz. Januárban a több játéklehetőség reményében kölcsönbe igazolt Sallai Roland együtteséhez, ám a tavaszi idényben a Freiburg sem számolt vele, és mindössze 3 meccsen szerepelt. 

Szalai Attila nem éppen karrierje legjobb időszakát éli, hiszen az egész idényben 8 mérkőzésen szerepelt és mindössze  434 játékperce volt. 

Mivel a kölcsönszerződésben nem szerepelt vételi opció, – amennyiben nem talál magának új klubot – a magyar válogatott labdarúgója a nyári felkészülést a Hoffenheimnél kezdi meg. „Attilának tovább sportsikereket, és sikeres Eb-szereplést kívánunk” – mondta be a mérkőzés szpíkere, miközben Szalainak átadták a neki készült bekeretezett fényképet. 

Ezt is ajánljuk a témában

Szalai a válogatottban és a klubcsapataiban is többször hibázott nagyot az elmúlt évben. A labdarúgó értékelésén is látszik, hogy mostanában nagyon kevés a játékperce.  

Tavaly nyáron még 14 millió euró volt a becsült értéke, télen már csak 10 millió volt, és ez azóta 6 millió euróra esett vissza.

 Remélhetőleg az Eb-n brillírozik majd, visszanyeri az önbizalmát és a piac megbecsülését is.   

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:44
🍓 ️ ­É­­r­t­é­k­e­­­l­d­ ­a­­­ ­­s­­­z­e­­­x­­i­­ ­p­­u­n­­c­­­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
akkor ki
2024. május 11. 21:47
Attila jó játékos. Maradnia kellett volna a törököknél. Az feküdt neki, de a top Európai bajnokságok nagy falat neki. Sajnos ez van!
magyar-850
2024. május 11. 21:09
Sajnos túl magas szint neki a bundesliga Technikailag képzetlen és körülményes játékos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!