Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

A Liverpool-legenda, aki megjósolta Argentína vb-győzelmét, elmondta, továbbjut-e az Eb-n a magyar labdarúgó-válogatott (VIDEÓ)

2024. május 27. 22:09

Jamie Carragher megtippelte a kontinenstorna nyolcaddöntőinek összetételét.

2024. május 27. 22:09
Sky TV pundit Jamie Carragher during the Premier League match between Nottingham Forest and Newcastle United at the City Ground, Nottingham on Friday 17th March 2023.

Nyitókép: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via AFP

A Liverpool egykori legendás labdarúgója, Jamie Carragher, a The Telegraph állandó szekértője volt a lap stúdiójának vendége az Európa-bajnokság esélyeit latolgató beszélgetésben. A műsprvezető emlékezetett, hogy a 2022-es világbajnokság előtt egy ugyanilyen műsorban az egykori válogatott labdarúgó úgy tippelt, hogy az argentinoké lesz a világbajnoki cím, és ez így is lett. 

Ennek fényében különösen érdekes, mire számít Carragher a magyar labdarúgó-válogatott kvartettje, az A csoport eredményeit tekintve. Nos, örülhetünk, hiszen az egykori labdarúgó szerint 

a házigazda németek mögött a magyar labdarúgó-válogatott végez majd a biztos továbbjutást jelentő második helyen, a svájci csapat lesz a harmadik, a skótok pedig a negyedikek. 

„A magyar válogatott jól teljesített az utóbbi időben, Szoboszlai a sztárjátékosuk, szerintem kiváló Európa-bajnoksága lesz” – indokolta nemzeti együttesükre vonatkozó biztató előrejelzését. Amennyiben helyesek Jamie Carragher tippjei, megvan az is,  hogy ki lesz az ellenfelünk a nyolcaddöntőben. a szakértő úgy véli, hogy a B csoportot a spanyolok nyerik, második helyen pedig a horvátok futnak be, ami azt jelenti, hogy Szoboszlaiék Modricsékkal csapnának össze a negyeddöntőbe jutásért. 

Amennyiben kíváncsi a többi csoport eredményeire és a végső győztesre vonatkozó tippekre, a teljes beszélgetést itt tekintheti meg:

 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. május 28. 14:58
ARGENTÍNA 2022-es világbajnoki győzelmét én is vártam, az nem volt váratlan. A PRÓFÉTA szóljon most is belőle, oszt MAGYARORSZÁG tényleg jusson tovább a csoportból! FOCIZNI azért kell majd, mert nem könnyű feladat az!
states-2
2024. május 28. 03:50
Helyes, ha tovább jutunk, a 30 éve stadionozó komcsikat megüti legalább a laposguta.
Lakat1983
2024. május 27. 23:54
Így legyen!
monuskaroly
2024. május 27. 22:55
Aki jósol az nem...........!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!