Iniestát elhagyva Paksról jutna ki az Európa-bajnokságra a válogatott középpályás

2024. április 09. 16:12

A korábbi Ferencváros-középpályás Japánból tért haza.

2024. április 09. 16:12

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

A Paksi FC leigazolta a 12-szeres válogatott középpályást, Vécsei Bálintot – olvasható a Nemzeti Sporton

Örömmel jelentjük, hogy klubunk a mai napon szerződtette Vécsei Bálintot” – írja honlapján a Paksi FC. 

Vécsei Kazincbarcikán nevelkedett, majd a Honvédban is futballozott. Innen került előbb Olaszországba, majd Svácba, ahonnan hazaigazolt a Ferencvárosba. A zöld-fehéreket három és fél év után hagyta el, ahonnan a japán Kobéba szerződött. Az ázsiai csapattal bajnoságot nyert, de csak két mérkőzésen lépett pályára, ezért januárban távozott a klubtól. 

„Nagyon örülök, hogy végre aláírhattam, az utóbbi időszakban nagyon hiányzott már, hogy csapattal készüljek és mérkőzéseket várhassak. Hiányzik az a fajta adrenalin, amit egy bajnoki találkozó ad egy játékosnak. Boldog vagyok, hogy Paksra szerződtem, és komoly célokért küzdhetünk. Szeretnék segíteni, hogy megtartsuk a második helyet, valamint kivívni egy újabb kupadöntőt – ezek nagyszerű szezonzárást ígérnek. A nyáron tehát remélhetőleg a nemzetközi porondra készülhetünk, ami vonzó volt számomra. Úgy gondolom, ma Magyarországon mindenki szereti nézni Bognár György filozófiáját, általában sok gól születik, és úgy érzem, idomulni tudok ehhez. Nagyon várom a közös munkát, szeretném újra élvezni a labdarúgást” – nyilatkozta a szerződéskötést követően a középpályás. 

A felek megállapodása szerint Vécsei szerződése három évre szól. 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:48
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­­­g­­ö­­s­­­ ­­­l­á­n­­­y­­­o­­k­­ ­v­­­á­­­r­­n­a­­k­­­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!