Ez ám a fair play: a City nem tud felkészülni a Real Madrid ellen!

2024. április 02. 12:34

Miközben a spanyolok 9 napig csak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjére hangolódnak, a címvédő manchesteriek két fontos bajnoki mérkőzést is játszanak.

2024. április 02. 12:34

Fotó: Darren Staples/AFP

Már elindult a kesergés Pep Guardiola részéről a Real Madrid elleni BL-negyeddöntő előtt. A tavalyi szezonban triplázó Manchester City menedzsere azért borult ki, mert a versenynaptár a spanyoloknak kedvez a két csapat jövő keddi slágermeccse előtt.

Amíg a City szerda este az Aston Villát fogadja, majd szombaton Londonba, a Crystal Palace-hoz látogat a Premier League öldöklő hajrájában, addig a Real egyszer sem lép pályára, csak az angolok elleni BL-csatára fókuszálhat. „Kilenc napja van a madridiaknak felkészülni a meccsünkre!

Kilenc napot készülhetnek, amíg ellenünk játszanak, miközben nekünk 2-3 naponta pályára kell lépnünk”

– méltatlankodott Guardiola, a Real olasz szakvezetője, Carlo Ancelotti pedig részben igazat is adott neki a hétvégi bajnoki győzelmüket követően. „A versenynaptáruk valóban nehezebb, de erről is szól a modern futball. Nyilvánvaló, hogy van egy kis előnyünk, de nem ez fogja eldönteni a végeredményt” – hangsúlyozta az olasz szakember.

Mint ismert, a hétvégén nem rendeznek fordulót a spanyol élvonalbeli bajnokságban, mert a hétvége a Király-kupa fináléjáról szól, amelyet az Athletic Bilbao és a Mallorca vív meg. Ebből a sorozatból a Real Madrid az Atlético Madrid ellen kiesett a nyolcaddöntőben, így szabad a hétvégéje, készülhet a City elleni párharcra.

Ezt is ajánljuk a témában

Kiélezett küzdelem vár Szoboszlaira

Újra a klubfutball kerül fókuszba, a válogatott szünet után ráfordulnak a csapatok a bajnokságok hajráira: Angliában régen volt ennyire kiélezett a küzdelem.

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:56
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­ö­­g­ö­s­­ ­­­l­­­á­n­y­­o­­k­ ­v­­á­­­r­n­­­a­­k­­­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Batman007
2024. április 02. 22:54
Pet a legjobban köpő edző. Ezt is megoldja.
rugbista
2024. április 02. 17:07
Ez Anglia! ott a KLUB hazai szereplése a legfontosabb, a hazai bajnokság és főleg a kupa. Ilyen szaros 70 éves sorozat, mint BL (BEK) nem olyan nagy szám.
Robi54
2024. április 02. 14:42
Kit érdekel a Reál,vagy a City? Engem biztos nem. Érdekelje az angolokat meg a Spanyolokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!