Életben tartott remények: Dárdai Palkó duplázott, a Hertha kiütéssel nyert (VIDEÓ)

2024. április 12. 22:27

Fejjel és kapásból is eredményes volt Dárdai Pál legidősebb fia.

2024. április 12. 22:27
DÁRDAI Pál

Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek

A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának egyik péntek esti meccsén a Hertha BSC 4–0-ra verte hazai pályán a kiesés elől menekülő Rostock együttesét.

Dárdai Pál vezetőedző két idősebb fiának is a kezdőcsapatban szavazott bizalmat, a magyar válogatottban márciusban debütáló Dárdai Márton a védelem tengelyében, Dárdai Palkó pedig a támadószekcióban remekelt.

Utóbbi az első félidőben fejjel, a szünet után pedig kapásból volt eredményes.

Győzelmükkel a berliniek életben tartották a reményeiket a feljutásra, öt fordulóval a zárás előtt a hatodik helyen állnak, ötpontos hátrányban vannak az osztályozót jelentő harmadik helytől.

Kellett ez a győzelem Dárdaiéknak, hogy megnyugodjanak a kedélyek. Mint ismert, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya az elmúlt napokban a német sajtó támadásainak kereszttüzébe került, miután egy kritikus cikk miatt bepöccent, és sértődötten elviharzott a Hertha sajtótájékoztatójáról.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:46
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­g­­­ö­s­­­ ­­l­á­n­­y­o­­­k­­ ­­­v­á­­­r­­n­­­a­­k­­­ ­­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!