Visszatért Szoboszlai Dominik – a hajrában nyert a Liverpool!

2024. március 02. 17:57

A vörösök magyar klasszisa csereként beállva lépett pályára a Nottingham Forest ellen a Premier League-ben.

2024. március 02. 17:57
Dominik Szoboszlai of Liverpool during the Premier League match between Newcastle United and Liverpool at St. James's Park, Newcastle on Sunday 27th August 2023.

A Nottingham Forest otthonába látogatott szombaton Szoboszlai Dominik együttese a Premier League 27. fordulójában. A magyar labdarúgó pedig egy hónap sérülés miatti kényszerszünetet követően végre ismét bekerült Jürgen Klopp csapatának keretébe, de egyelőre csak a kispadra ülhetett le az esetleges kockázatok elkerülése érdekében. A vörösöket példátlan sérüléshullám sújtja, ezért erősen tartalékos összeállításban léptek pályára a szombati mérkőzésen. 

De ami szerdán az FA-kupában a Southampton ellen még működött, az a Premier League 17. helyén szerénykedő Forest ellen úgy tűnt, hogy nem elég. Bármivel is próbálkozott a Liverpool, a hazai védelem a helyén volt. Klopp a 60. percben a korábban szintén sérült Darwin Núnezt és Wataru Endót is beküldte, Szoboszlainak azonban egészen a 76. percig várnia kellett a lehetőségre.

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya jól szállt be, a rendelkezésére álló kevés időben rengeteget volt játékban, és a 98. percben épp az ő szögletét követően szerezte meg a győztes gólt a Liverpool Darwin Núnez révén.

Nyitókép: Robert Smith/MI News/NurPhoto

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2024. március 03. 01:28
Régi közhelyek: minden jó ha a vége jó meg egy meccs addig tart amíg a bíró le nem fújja. Örömteli volt Szoboszlait újra látni a pályán, ha csak 14 percre is, remélhetőleg ezúttal jáékba lendül sérülés nélkül és nem ismétlődik meg a január -februári rémálom.
Tommaso
2024. március 02. 20:58
Alapember a vilag egyik legjobb klubcsapataban. Ilyen utoljara Kubalaval s Puskassal tortent.
véna
2024. március 02. 19:11
A 17. hely nem jelent semmit, láthattuk.
I feel the earth move under my feet
2024. március 02. 19:09
Fuss Domi, fuss!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!