Verstappen távozhat a Red Bulltól, ha ezt nem oldják meg

2024. március 04. 13:01

Édesapja kemény kijelentéseket tett Christian Horner botránya kapcsán.

2024. március 04. 13:01

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, tisztázták a vádak alól Christian Hornert, így marad a Forma-1-es világbajnoki címvédő Red Bull csapatfőnöke. Az osztrák energiaitalgyár – az F1-es istálló tulajdonosa – február 5-én indított független vizsgálatot az ötvenéves brit sportvezető ellen, akit a szakmai stáb egyik női tagja vádolta meg, hogy nem megfelelő módon viselkedett vele szemben. 

Jos Verstappen ugyanakkor úgy nyilatkozott, hogy Christian Hornernek mennie kell a csapat éléről. Indoklását a csapatfőnök személyével magyarázta:

szerinte nem csitul a botrány, amíg a brit a helyén marad.

Az idősebb Verstappen kimondta, fia – aki a hétvégén megnyerte a Forma-1-es Bahreini Nagydíj szezonnyitóját –, ott is hagyhatja a csapatot, ha nem kerül pont a csapatfőnök botrányának végére – idézte a vezess.hu.

A lap megjegyezte, hogy bár ez elég komoly kijelentés, a valóságtartalmát „érdemes idézőjelesen kezelni”, a Red Bull jelenlegi formáját látva. Ugyanakkor a pilóta édesapját nemrég látták tárgyalni Bahreinben Toto Wolff-fal, és már hallani olyan hangokat, hogy Max Verstappen a távozó Lewis Hamilton helyére léphet a Mercedes-nél.

Wolff ezt rövid úton megcáfolta: azzal ütötte el a dolgot, hogy régóta ismerik már egymást Verstappennel, szoktak beszélgetni, és amúgy sem lenne értelme a háromszoros bajnoknak átigazolni, hisz övé a leggyorsabb autó. 

Időközben megszólalt,  Helmut Marko is, a Red Bull tanácsadója, akinek „szemernyi kétsége” sincs afelől, hogy a Mercedes bepróbálkozik náluk.

Meg lennék lepve, ha nem, de Max nagyon lojális pilóta” 

– fogalmazott Marko.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: AYMAN YAQOOB / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP
 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­­á­n­­­y­­­o­­k­­­ ­­v­­á­r­­n­­a­­k­ ­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
fater0921
2024. március 04. 20:21
Jobb lenne, ha a papa(Jos) befogná és nem ugatna bele olyan dolgokba, amihez semmi köze. Versenyző korában is egy senki volt, most se hívják senkinek. Az RB helyében kitiltanám a boxból......
Osztap_Bender
2024. március 04. 15:00
No most arról véleményt mondani, ítélni aminek a hátteréről, lényegéről fogalmunk sincs, igazi "politikusi" viselkedés. Lásd az ellenzéket és a kormánypártot. Állandóan arról vitáznak, mi is lenne jó a magyar népnek. De a népet egyik sem kérdezi meg, mert még megmondanák. Aztán akkor mivel töltenék az időt az elvtársak, netán munkával?
chief Bromden
2024. március 04. 14:42
Megoldják, kizárják a papát a box környékéről is, oszt jó napot. Mindegyik sztárocska azt hiszi rajta múlik a győzelem. Azon múlik milyen autót tesznek a seggük alá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!