Szoboszlai Dominik hadat üzent a csúcsrangadó után!

2024. március 11. 09:35

A magyar válogatott csapatkapitánya a közösségi oldalán tett közzé egy egyértelmű utalást.

2024. március 11. 09:35
KLOPP, Jürgen; SZOBOSZLAI Dominik;
Vámos Tamás

                                                                                                                                                   Nyitókép, fotó: MTI/AP Alastair Grant

                                                                                                ***

 

Mint arról a Mandiner is élő közvetítésben számolt be,  a Premier League csúcsrangadóján a bajnoki babérokra törő Liverpool 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Manchester City ellen.

Ezt is ajánljuk a témában

Számunkra igazán örömteli hír, hogy hosszú sérülése után Szoboszlai Dominik (január 1-én, a Newcastle United elleni bajnokin szenvedett combsérülést, és kálváriája egészen a múlt csütörtöki, Sparta Praha elleni Európa Liga-nyolcaddönőig tartott, amelyen csereként beállva gólt is szerzett) a Vörösök kezdőcsapatában kapott helyet.

Ezt is ajánljuk a témában

Érthető, hogy Jürgen Klopp menedzser nem akart kockáztatni, és a 61. percben lecserélte Szobót, ám a magyar válogatott csapatkapitánya számára így is sokáig emlékezetes marad a hétvégi tétmérkőzés.

Nem véletlen, hogy az Instagram-oldalán is felszabadult üzenetet tett közzé: „The competition isn't over yet! (A verseny még nem ért véget!”) természetesen elsősorban arra a kiélezett harcra utalva, amely a bajnoki címért folyik az Arsenal a Liverpool és a Manchester City között (az Ágyúsok a Brentford 2-1-es legyőzésével a tabella élére ugrottak, jobb gólkülönbséggel előzik meg a Liverpoolt, és egy pont előnyt szereztek a Manchester Cityvel szemben).  

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:02
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­g­ö­­s­ ­l­­­á­n­­y­­o­­­k­­­ ­v­­á­­­r­­n­­a­­k­­­ ­­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
manitowoc
2024. március 11. 11:00
Szoboszlai? MUTATJUK, hogy HOPPÁ!
ekeke1
2024. március 11. 10:25
Off line. Új hét, új kezdés...Esetleg lehetőség van kiganézni ismét a Mandinert a hétvégénsexykitty-4......akárhányak több ezres nagyságrendben elkövetett behányásaitól ? Esetleg megoldani az illető végleges bannolását.? Előre is köszönöm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!