Példaképének tartja, de azért jól elverte Djokovicsot az ismeretlen olasz tini (Videó)

2024. március 12. 17:11

A szerb teniszcsillag még sohasem kapott ki ennyire alacsonyan jegyzett ellenféltől Masters- vagy Grand Slam-tornán.

2024. március 12. 17:11
DJOKOVICS, Novak
Vámos Tamás

                                                 Nyitókép: Novak Djokovics – történelmi vereség... Fotó: MTI/EPA/Mast Irham (archív)

***

Bombameglepetés az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna harmadik forduljában! A viadal előtt a világranglistán mindössze a 123. helyen álló (a főtáblára csupán szerencsés vesztesként bejutó) Luca Nardi három játszmában – 6:4, 3:6, 6:3 – 2 óra 17 perc alatt verte Novak Djokovicsot, az év legnagyobb bravúrját szállítva ezzel!

A mérkőzés végén a holt fáradt, de érthetően rendkívül boldog 20 éves srác a következőket nyilatkozta: „a mai napig senki sem ismerte a nevemet. Ami történt, egy csoda. 

Húszéves srác vagyok, valahonnan a világranglista századik helye környékéről, aki most megverte Novakot. Ez egyszerűen őrület!”

Nardi azt is elárulta: gyermekkorában Djokovics posztere lógott a szobája falán, mindig is őt tartotta a legnagyobb példaképének. 

A mi szempontunkból is lesz egy különleges mérkőzés Indiana Wellsben: magyar idő szerint 21 órától Marozsán Fábián éppen a korábbi világelsővel, a spanyol Carlos Alcarazzal csap össze. 

S hogy miként fogadta pályafutása legnagyobb sikerét illetve legnagyobb kudarcát Luca Nardi és Novak Djokovics?

Az alábbi videóban megtekintheti:

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:23
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­ö­­g­­­ö­­­s­ ­l­­á­­­n­­­y­­o­­k­­­ ­­­v­­­á­r­­­n­­a­­k­­ ­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Akitlosz
2024. március 12. 17:21
A világon a 123.-nak lenni nem az a tipikus ismeretlenség. Ha legalább a 123 123. teniszező lett volna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!