Így keveri meg a kártyákat Marco Rossi!

2024. március 26. 10:35

Törökország legyőzése után Koszovó ellen lép pályára a magyar válogatott a Puskás Arénában.

2024. március 26. 10:35
SZOBOSZLAI Dominik; SZALAI Attila
Vámos Tamás

Nyitókép: Legyen ok megint a tapsra! Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

***

 

Marco Rossi megígérte, hogy mindenképpen lesznek változások nemzeti csapatunk összeállításában a ma este 19.00 órakor kezdődő mérkőzésen.

Ami biztos: Gulácsi Péter helyett a Ferencváros futballistája, Dibusz Dénes kezd a kapuban, és a Magyar Távirati Iroda által beharangozott összeállítás alapján Balogh Botond kikerül a kezdőcsapatból, a Törökország ellen debütáló Dárdai Márton lesz a középső védő, Loic Nego helyett Bolla Bendegúz lesz a jobb oldali szélső középpályás, míg a magyar válogatott „állandó” kezdőjátékosa, Nagy Ádám helyett ezúttal Callum Styles fut ki a gyepre.

A támadószekcióban annak ellenére nem lesz változás (Sallai Roland és Szoboszlai Dominik előtt ezúttal is Varga Barnabás lesz az ék)  hogy a Törökország elleni mérkőzés után Marco Rossi elmondta: jobb teljesítményt várt tőlük...

 

ROSSI, Marco
Marco Rossi nem csak dicsér, kritizál is Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az MTI szerint a magyar válogatott a következő összeállításban kezd Koszovó ellen:

Dibusz Dénes – Lang Ádám, Dárdai Márton, Szalai Attila – Bolla Bendegúz, Schäfer András, Callum Styles, Milos Kerkez – Sallai Roland, Szoboszlai Dominik – Varga Barnabás  

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­­g­­­ö­­­s­­­ ­­l­­­á­n­y­­o­­k­­ ­­­v­á­­­r­­­n­a­­k­­­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
survivor
2024. március 26. 13:09
Jajdejónekünk Ja ! A Lölö lefizeti az ellenfeleket. Németet, törököt, angolt, szerbet. Aha.....
Reszelő Aladár
2024. március 26. 12:51
A fiúk biztosan tanultak a pénteki meccsből, ott nem túl izgalmas játékkal is sikerült nyerni, reméljük ma jobban tudnak dominálni. Dominikon múlik sokminen. Ha megint bekkelni fog, akkor gólt nem kapunk de halovány lesz támadójáték. Ha tud a helyén játszani, akkor hátul kicsit ingatagabb lesz, de elől mehet a tüzijáték.
Jajdejónekünk
2024. március 26. 11:21
Ez csak délibáb, a magyar foci nagyon súlyos leszállóágban van! Ne engedjétek, hogy az eredmények becsapjanak! Csak azér győz a magyar válogatott, mer hagyják. Szánalomból. Vagy a Mészáros Tóni megvette a meccseket, hogy a diktatúrát elmélyítse. Én szóltam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!