Évtizedes hagyomány törhet meg a Fradinál: új sportszergyártót kaphat a csapat

2024. március 06. 07:31

A Nike helyét a Puma vagy a Macron veszi át a csakfoci szerint.

2024. március 06. 07:31

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

***

A csakfoci.hu arról ír, hogy értesülésük szerint komoly változás történhet a Ferencvárosnál: 

az együttes jelenlegi sportszergyártóját, a Nike-t ugyanis közel 20 év után egy másik cég válthatja,

miután a 2014-ben kötött tízéves megállapodás az idény végén lejár. Úgy tudják, az amerikai cég kisebb hangsúlyt helyezne az európai sportcsapatok szponzorációjára.

Hangsúlyozzák: az utóbbi időben több lehetséges mezszállítóval is tárgyalt a Fradi, az egyik legkomolyabb esélyes a Puma volt, ám végül 

minden bizonnyal az olasz sportszergyártó cég, a Macron lesz a befutó, amely Olaszországban többek között a Sampdoria, a Bologna, vagy éppen az Udinese mezszállítója,

míg Európa más országaiban együttműködik például az angol Crystal Palace-szel, Stoke Cityvel, a Boltonnal, a francia Nantes-tal, a spanyol Real Sociedaddal, a belga Club Brugge-zsel, a lengyel Lech Poznannal és a horvát Hajduk Splittel is, de a kosárlabdában, a röplabdában és a kézilabdában is jelen van.

A Nike a magyar labdarúgó-élvonalban jelenleg kizárólag a Fradit szponzorálja, 2005 óta.

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­­A­ ­d­­ö­g­­ö­­­s­­­ ­l­á­n­­­y­­o­k­­ ­v­­á­­­r­­n­­a­­k­­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
files32
2024. március 06. 18:36
Ménszaros világhírü verebe lemaradt.
véna
2024. március 06. 15:07
Ez a Niké 50 évvel ezelőtt az olcsó csuka hülyegyerekeknek cég volt, aki lábára húzta közröhely tárgya lett. Vagy Adidas vagy mezitláb, ennyi.
szintetikus
2024. március 06. 08:32
Minden közpénz jó helyre megy, hogy ezt a néger csapatot támogatják. Amúgy ha Macron lesz a szponzor, nehogy lerohanják a náci ruszkikat. XD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!