Brutálisan megtaposták Messit – súlyos sérülés lehetett volna a vége (VIDEÓ)

2024. március 09. 06:07

Nem először követnek el nagyon kemény szabálytalanságot az argentin világbajnok ellen, mutatjuk a legdurvábbakat!

2024. március 09. 06:07
Fort Lauderdale, 2024. február 22.
Lionel Messi, az Inter Miami játékosa az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) új idényének elsõ, Inter Miami-Real Salt Lake mérkõzésén a floridai Fort Lauderdale-ben 2024. február 21-én.
MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich

Nyitókép: MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich

Nagyon keményen letalpalták Lionel Messit az Inter Miami legutóbbi  Nashville elleni mérkőzésén. Az alábbi videón látszik, ahogy az ellenfél játékosa Lukas Macnaughton úgy rúgott bele az argentin világbajnok lábára, hogy az el is törhetett volna ennek következtében. Nagy meglepetésre mindketten megúszták a dolgot – Messi a sérülést, az ellenfél pedig nemhogy a kiállítást, de a sárga lapot is. 

Lionel Messi a világ valaha volt egyik legjobb labdarúgója, akit szabályosan nagyon nehéz megállítani, ezért talán nem véletlen, hogy pályafutása alatt rengeteg súlyos szabálytalanságot elkövettek ellene. Itt egy gyűjtés a legdurvábbakból!

A legkeményebben valószínűleg pályafutása csúcsán, az FC Barcelona labdarúgójaként a legnagyobb rivális Real Madrid játékosai bántak vele. Íme!

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­­ö­­g­­­ö­­­s­ ­l­­­á­n­y­o­­­k­­­ ­­­v­­­á­­r­­n­a­­k­­­ ­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Dictator
2024. március 09. 08:53
Ennél sérültebb már nem lesz ez a bolond tetkós.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!